Ballerinatoppen- Klassisk og trendy hår på 10 minutter!

Nesten alle populære frisyrer og oppsett som kan styles på flere ulike måter, blir klassikere. Ballerinatoppen er absolutt en av dem! Den er flittig brukt som brudeoppsett, men den er også ofte brukt som et raskt oppsett hvis man vil se stylet ut på en enkel måte.
Man kan få en stram og høytidelig look, men den er også superstilig hvis man bruker den i en litt løsere utgave. Den litt løsere varianten er min favoritt.

Dette er også en frisyre som passer til absolutt alle antrekk, enten du liker den preppy stilen eller i andre enden, den litt mer rocka.

Hvis du ikke har prøvd deg på denne før og tror det er vanskelig å få til, så kan jeg fortelle at det er kjempeenkelt, og at ballerinatoppen tar maks 10 minutter å sette opp. Prøv deg frem og finn din personlige vri på den. Løs eller stram.


Du trenger:
* En spruteflaske med vann
* Hårspray og gelé
* Hårspenner og lus
* Børste og kam
* "Hårpølse" eller "smultring"

Slik gjør du:
Start med å dusje både håret og hendene dine med litt vann. Da er det lettere å holde orden på småhårene. Gre håret bakover, og lag en høy hestehale. Har du kortere hår, kan du gjerne sette hestehalen lenger ned. Pass på å få den rett, eller så vil hele toppen bli skjev. Bruk litt hårgelé på eventuelle småhår som er igjen, bruk en børste på bulker og ujevnheter.
Tre på hårsmultringen (den får du kjøpt på blant annet Glitter) eller en hårpølse som du enkelt har laget selv. (Det skal jeg vise i et innlegg litt senere, tenkte jeg).
Så er det bare å legge håret pent rundt hårsmultringen.
Fest håret med spenner og lus på innsiden av ballen, så det ikke er noe hår eller spenner som synes.

Fremgangsmåte - video:

Lettforståelig og fin video, uten prat. Men hold lyden av, for musikken er grusom!


Oscar De La Renta

Kjendisene har sine egne varianter. Både høyt og lavt på hodet, og både stramme og løse versjoner.

3 kommentarer:

{ Unknown } | 4. november 2011 kl. 20:57 sa...

Elsker denne frisyren! Ønsker meg virkelig lenger og fyldigere hår :)

Anonym | 4. november 2011 kl. 22:35 sa...

Aha!! Så det er bare juks og fanteri hele hårballen?.. Men da kan jo til og med jeg få til en sånn frisyre, trodde man måtte ha et par meter med hår eller i alle fall veldig tykt hår.. :)
Sitter forresten her og skriver med rosarøde negler, og digger dem! :D

Ha ei flott helg! :)

Klem fra Hilde

{ Liv } | 6. november 2011 kl. 13:34 sa...

Elizabeth:
Det er det som er så genialt med denne frisyren, for her kan du få det til å se ut som håret er tykkere og lengere, og hvis du ville hatt litt ekstra hår, så kan man bruke noen lengder med løshår og putte inn :-) Jeg elsker denne jeg også!

Hilde:
Jaa, det er bare juks og fanteri, men akk så enkelt å jukse på seg en profesjonell og elegant frisyre som passer til alle anledninger. Og du trenger absolutt ikke ha så veldig langt eller tykt hår :-)
Oj, har du fått produktene dine? Så spennende, er du fornøyd? :-))

Ha en super søndag, Elizabeth og Hilde!
Klem!

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MakeMeUp BLOG Follow MakeMeUp BLOG
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine