Rundere i kinnene? Skjul vektøktning med effektive triks!

Har du gjort som meg i julen? Kost deg med litt for mye med godsaker?
Noen kilo opp synes også i ansiktet, og i de aller fleste tilfeller synes jeg at det bare er fint. Man får nemlig et mer ungdommelig preg i ansiktet hvis man er litt rund i kinnene.
Hvis du ikke er komfortabel med rundere kinn, eller om du bare har en rund ansiktsfasong som du har lyst til å balansere ut, så er det veldig enkelt å gjøre det med disse små triksene:

Gå for nude makeup i kinnene


Hold deg til nøytrale farger og toner på rougen. I stedet for å legge rougen på eplekinnene, som fremhever rundheten, legg den på hele kinnbenet og bland den fint inn mot hårfestet. Det vil nemlig ta oppmerksomheten bort fra eplekinnene og istedet fremheve strukturen i ansiktet.
Legger du rougen i sirkler, og særlig med sterke rosatoner, vil det fremheve den runde ansiktsfasongen, men en mer definert og blandet rouge vil lage mer dybde og gjøre ansiktet smalere. Bruk matte produkter. Hvis det er litt skimmer eller glans i produktene du bruker, kan du koste lett over med et matt og transparent pudder til slutt. 

Fremhev ansiktskonturene


Å fremheve konturene i ansiktet, og særlig området like under kinnbena får ansiktet til å se mer definert og også smalere ut.
Til dette er det kjempefint å bruke for eksempel solpudderet. Børst litt transparent pudder over hele ansiktet først, og så blander du inn konturfargen (solpudderet for eksempel) rett under kinnbena. Dette skaper en illusjon om at kinnbena kaster skygge, noe som fremhever de på en veldig fin måte. Dette trikset kan du også bruke på haken hvis du vil smalne den også. Påfør litt av konturfargen rett under haken, og den vil se smalere ut. Selv så bruker jeg litt solpudder rett under kjevebenet og hele veien rundt, for å lage en skarpere linje. Bare pass på å ikke bruke for mye, og dus det godt. Ellers kan det se veldig tegnet og sminket ut.

Høyde på håret


Volum på toppen av hodet vil gi en illusjon om et lenger og smalere ansikt. Volum får du ved å tupére håret helt nede ved hodebunnen, og så sprayer du med hårspray til slutt når du har gredd håret i fasong. Mange stilige frisyrer med volum finnes, til både kort, halvlangt og langt hår.

Rett håret


En rett frisyre er også kjempefint til en rund ansiktsfasong. Rett hår vil få frem ansiktet ditt på en kjempefin måte, uten å tilføre unødvendig volum i området ved kinnbena. Det er jo her vi vil smalne inn ansiktet. Jo rettere håret er, desto mer smalnende effekt vil det gi.

Sideskill


Prøv en frisyre med en lang pannelugg som er lagt i sideskill. Føn eller rett håret så det ligger langs ansiktet, særlig rundt kinnbena. Når luggen ligger til siden, så lager man en illusjon om et lenger ansikt, og balanserer rundheten i ansiktet på en enkel måte.

Prøv deg frem, og finn noe som er DEG, rett og slett! :-)

2 kommentarer:

{ Mira } | 9. januar 2012 kl. 11:04 sa...

Fine tips jeg definitivt kommer til å bruke meg av, jeg med en rund ansiktsform :)

{ Liv } | 10. januar 2012 kl. 07:35 sa...

Så bra, Mira! :-) Jeg blir så glad når noen synes tipsene er nyttige!

Ønsker deg en super dag! :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine