Om Liv

1. juli 2004 startet jeg et nettsted som het "Vi Jentene!"
Vi Jentene var et nettsted som fokuserte på saker om mote og skjønnhet, helse og velvære, livsstil og mye mer. Denne siden ble til etter å ha lett etter sider som inneholdt mer enn bare lenker. Det var rett og slett kjedelig å komme til sider som var fullstappet med lenker til andre sider igjen. Jeg savnet å finne alt på en plass!

Tilbakemeldingene var overveldende, besøksantallet steg raskt, og leserne var trofaste og kom tilbake. Mail strømmet på fra jenter som ville være med på å gjøre siden enda bedre.

Vi Jentene har nå ligget urørt og uten oppdatering i lang, lang tid. Siden tok for mye tid for meg i tillegg til familie og utdannelse.


I mars 2010, bestemte jeg meg for å flytte alt innholdet, og fortsette med siden i bloggform. Jeg tror at siden vil bli mye mer personlig på denne måten. Her kan dere legge igjen kommentarer og bidra med tips og råd selv. Det blir også mye lettere å oppdatere siden med artikler, nyheter, tips, råd og gjesteinnlegg. Og så blir det i tillegg personlige innlegg fra meg og mitt :-)

Målet med MakeMeUp vil være akkurat det samme som jeg hadde med Vi Jentene. Å ha aktuelle temaer og innhold som interesserer jenter/ kvinner i alle aldre. Hovedfokuset mitt vil være  Hår og Makeup, Mote og Stil,
 Hudpleie, Negler, Trening og Kosthold, men vil omhandle mye mer enn dette. Derfor vil du finne nye og forhåpentligvis spennende artikler og nyheter hele tiden.

Send meg en mail eller legg igjen en kommentar hvis det er noe du gjerne vil bidra med, eller om det er noe spesielt du vil ha med.

Konkurranser og Give Away's vil det også være her med jevne mellomrom.

Så bli gjerne medlem, og følg bloggen!

Velkommen til MakeMeUp - den nye Vi Jentene siden!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MakeMeUp BLOG Follow MakeMeUp BLOG
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine