Kler du varme eller kalde farger?

Jeg vil påstå at det å finne de riktige fargetonene og kontrastene til huden, håret og øynene våre, er avgjørende for helheten, og om det blir vellykket eller ikke. Det gjelder både makeup, klær og tilbehør.
Jeg anbefaler alle å ta en farge- og stilanalyse. De kundene jeg har, sier at det har forandret hele deres syn på seg selv, og at de føler seg mye sikrere når de er ute og handler. De har fått mer selvtillit, og sparer dessuten mange penger på å vite akkurat hva de skal se etter og hva de ikke skal la seg lure av.

Jeg skal gi noen eksempler på varme og kalde farger, og noen smarte triks for lettere å se hvilken fargetone man tilhører. På bildene under kommer forskjellen på varme og kalde farger veldig godt frem.

For ordens skyld - bildene til høyre er riktige!

Eva Longoria - varm hudtone:
Her er det, på bildet til venstre, brukt så gale farger som overhodet mulig! Hun ser helt grå ut i ansiktet, og sammen med den kalde grå øyeskyggen og den sorte sotingen rundt øynene, ser hun minst 10 år eldre ut. På bildet til høyre er det brukt varme toner, både i huden og rundt øynene. Her kommer den vakre olivenhuden perfekt frem, og hun ser helt glitrende ut spør du meg.
 
Jennifer Lopez - varm hudtone:
Lopez har også vakker oliventone i huden, men det er helt gjemt på bildet til venstre. Siden det er brukt kalde farger, ender hun opp med en grå og livløs hud. Sammen med kald grå skygge og bærfarget leppestift med blå undertoner ser hun rett og slett streng og gammel ut. Bildet til høyre viser Lopez med perfekte farger til hennes hud. Gul undertone i ansiktsmakeup'en, og kobbertoner rundt øynene. Fresht og vakkert.
 
Paris Hilton - kald hudtone:
Paris har en klar og kald undertone i huden, og den blir fullstendig gjemt på bildet til venstre. Her har stylistene gått amok i det varme solpudderet, noe som ser hardt og dratt ut i ansiktet. Den oransjerøde leppestiften gir en altfor hard kontrast til Paris lyse hud og hår. Se hvor fresh hun ser ut på bildet til høyre, med kalde pastellfarger. Hun ser fresh og våken ut, og hele inntrykket blir klarere og mildere.
 
Lindsey Lohan - varm hudtone:
Lindsey har en varm hudtone og også varme toner i håret. Hva den grelle, iskalde lilla fargen gjør på leppene hennes på bildet til venstre, det vet jeg ikke. Det jeg stusser mest på er at de ikke ser det selv? Bildet til høyre snakker vel for seg selv, med varme og duse kobbertoner. Nydelig og helt passende.
 
Scarlett Johansson - kald hudtone:
På bildet til venstre ser vi Scarlett med feil farger faktisk fra klær til makeup. Disse fargene trekker helheten veldig ned. Øynene ser helt utvasket og trøtte ut. Her ligger det lille glimtet i øynene godt gjemt! Ikke varme toner til deg, Scarlett! Derimot på bildet til høyre stråler hun med kaldere, duse toner. Øyeskyggen er fortsatt holdt i gull her, men ser du den får et kaldere preg med litt sølvskimmer i.
 
Beyonce - varm hudtone:
Jeg sparte det "beste" til sist! Ta en god titt på bildet til venstre.. Nei, det er ikke moren til Beyonce, men Beyonce med feil farger! Kaldere tone kan vel ikke fås i foundation og pudder. Leppestiften, som forøvrig har en varm undertone bare forsterker at fargene er helt feil. Til og med øyebrynene er holdt i kalde gråtoner. Forferdelig!
Bildet til høyre trenger ingen forklaring. Du Begynner å skjønne forskjellen på varme og kalde toner nå, ikke sant? :-)

Og hvis du fortsatt er usikker, kan du prøve disse tipsene:

1. Se på blodårene dine på håndleddet. Hvis de har grønnaktig farge, kan det bety at du har varm undertone i huden. Er de blå, har du nok en kaldere undertone.

2. Ta på deg en hvit T-skjorte eller legg et hvitt håndkle rundt halsen. Blir huden gulaktig mot det hvite har du muligens varmere toner i huden. Hvis det hvite får frem de røde rosene i kinnene dine, har du kalde undertoner. Husk at ansiktet må være fritt for sminke når du gjør denne testen.

3. Sølv- eller gullsmykker? Tenk litt over hva du synes du kler best. Dette stemmer i de fleste tilfellene.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine