Nyttige og billige hudpleietips - del 1

Disse tipsene er små og enkle, men supereffektive. Og synes du hudpleieprodukter koster en formue, vil du finne ut at du sparer ganske mye på å prøve ut noen av disse tipsene. Jeg har fått endel spørsmål av lesere, og dere finner nok mange av svarene her:-)

Har du veldig tørr hud på albuene, så kan du bruke sitron. Del sitronen i to, og press ut det meste av saften. Plassér albuene i sitrondelene, og sitt slik i ca 10 minutter. Du kommer til å bli overrasket over hvor bra det virker! Dette virker også kjempebra på hælene og knærne. Gni inn sitronen.

Er du plaget av veldig fet hud, prøv å mixe en spiseskje eplejuice med 4-5 dråper sitron. smør det inn i huden, og sitt med det i ca 15 minutter. Rens deretter huden.

For å få ekstra god og myk hud, smør deg inn med babyolje før du smører deg med bodylotion. Gjør dette regelmessig i en periode, og du vil merke at huden blir ekstra god og myk.


Bruk alltid hudprodukter med solfaktor, enten det er selve solkremen eller det er dagkrem eller bodylotion.

Melk gjør huden myk. Den inneholder fuktighetsgivende stoffer. Har du fet hud skal du passe deg litt for melk, da dette kan ha motsatt effekt.
For varmt inneklima gjør huden tørr. Pass på å holde en jevn temperatur.

Honning holder gjør huden silkemyk og forebygger uttørking. Legg honning på huden som en ansiktsmaske. Sitt med den i ca 20 minutter. Rens deretter huden.

For fet hud kan du mixe sammen et egg og en spiseskje honning. Smør det på huden og sitt i ca 10 minutter. Rens deretter huden.

Hvis du liker å være brun, kjøp en selvbruningskrem i stedet for solarium eller ligge i solen. Da beskytter du huden din mot farlige UV-stråler og tidlig aldring. Skrubb huden før påføring, da blir du kvitt døde hudceller, og du får en jevnere farge som sitter lenger.

Det beste tidspunktet for å barbere kroppen er rett etter dusjen. Varmt vann får hårene til å mykne og det blir lettere å barbere, og med mindre irritasjon
.

For å fjerne mørke ringer rundt øynene, legg på våte teposer.

Er du plaget av sorte prikker, skrubb huden 1-2 ganger i uken. Bruk gjerne en myk ansiktsbørste til å massere inn skrubben med. Husk å ikke skrubbe for hardt, da blir bare huden sår, rød og irritert.

Påfør ansiktsmaske før du setter deg i badekaret. Den varme dampen fra vannet hjelper huden til å absorbere ingrediensene i masken, og gjør masken mer effektiv.

Dette er del 1 som dere ser, og etter del 1, kommer det jammen en del 2, så følg med! :-)

 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine