Trekk fra 5 år på alderen med ett klipp!

For det første er pannelugg superfint, og man kan variere masse med den, og for det andre er det mulig å finne en variant som passer akkurat for din ansiktsfasong. Og det beste er at panneluggen kan trekke fra flere år på alderen din, hvis du er ute etter et mer ungdommelig utseende.

Hvis du tar en titt på A-kjendisene, så har de lang erfaring med hva som er mest kledelig, mest trendy og ikke minst mest foryngende. Og da ligger noe så enkelt som en liten hårklipp i toppen. Panneluggen.
Den kan faktisk ta av flere år på utseendet.

En pannelugg myker opp ansiktstrekkene , er mye billigere enn botox og skjuler for eksempel effektivt uperfekte områder i pannen :-)

Usikker på om du kler pannelugg?

For å finne ut av hvilken type pannelugg som er finest til deg kan kanskje noen av disse enkle tipsene hjelpe deg litt på vei:

1. Den perfekte lengden på en utvokst pannelugg er når den når deg til nesetippen. Lar du den vokse lenger enn det, og kanskje helt ned til kjeven vil du få en Rachel-aktig frisyre. Det kan få ansiktet ditt til å virke lenger enn det det egentlig er.

2. Ta en Daisy! (Bilde nr.1)
Daisy Lowe har en fullt utvokst pannelugg, men den er klippet i lag, derfor ser den fresh ut alikevel. Å skjære håret eller klippe det i lag, vil gjerne gjøre frisyren mye finere enn en frisyre som er klippet rett av.

3. Alexalugg (Bilde nr.3)
En utvokst lugg lik den som Alexa Chung har, er noe som alle kler.
Den trenger ikke mye styling heller, og går du for denne slipper du unna annehvert frisørbesøk!

4. Pannelugg passer for de fleste og er også fint sammen med de fleste klipper og stiler. Til og med bølger og krøller kan være fint sammen med lugg. Legg den da over til siden eller la den vokse seg litt lenger så den blander seg fint med resten av håret.
Tips: Unngå krøllete lengde med helt rett pannelugg. Det er faktisk ikke så kledelig på noen.


Styling av panneluggen:

Vær beskjeden med hårstylingsproduktene!
For mye av det gode kan få håret til å se fett og tungt ut.

Føn riktig! Bruk en medium rundbørste på undersiden av luggen og jobb inn en fin bøy på kanten av panneluggen. Ikke jobb for lenge, da kan luggen virke veldig mye kortere.
Har du en utvokst lugg er det lurt å holde børsten litt nedover når du føner, og vippe den litt til siden når du kommer til enden av luggen. Da vil håret se mye mer livlig ut enn om den henger ned foran øynene. Simple, men enkle grep :-)0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine