Bør modne kvinner bruke glitter?

Det strides mellom de "lærde", og mange stylister og makeupartister mener at jenter som har nådd en viss alder, må holde seg langt unna glitter. Skimmer også for den saks skyld.
Jeg skal til dels være enig, for glitter og skimmer kan fremheve linjer og rynker hvis det er lagt slik at lyset reflekter på de strategiske områdene.
Modne jenter vil skinne litt ekstra de også, og da sier jeg bare; Go for it!
Jeg har lagt skimmermakeup på mange i moden alder, og de ser helt smashing ut når jeg er ferdig med dem! :-)

Glitter kan se sofistikert ut når det bare er lagt diskret over øyelokket i sparsomme mengder eller når det er brukt til å ramme inn øyet. Trikset er bare å vite hvordan du skal legge det (og ta det av også).

Her er noen tips:

IKKE MATCHHvis øyeskyggen inneholder glitter, unngå glitrete lipgloss, da kan looken lett se barnslig og amatøraktig ut. Det aller fineste på modne jenter, er farger i sarte gulltoner, og det er kjempelekkert sammen med brun- og oliventoner. Sølv er kjempefint sammen med blått og lilla i kalde varianter.

FOR KVALITET
Det er mye dårlig kvalitet blant produktene, så velg et merke du er kjent med fra før. Har du mulighet til å prøve før du kjøper, gjør det. Glitterprodukter med dårlig kvalitet kan faktisk ripe opp huden, for bitene er altfor skarpe. Makeup Store har veldig godt glitter synes jeg.

PÅFØR TOPPLØS!
Glitter er sølete, det er ingen hemmelighet, så hvis du ikke skal ha glitter absolutt overalt, (inkludert på festklærne) påfør først glittermakeupen, klærne.

HUSK BASE FØRST
For å unngå at glitteret ender utover hele ansiktet eller kroppen senere på kvelden, bruk en base i kremform før du legger glitteret. Påfør glitteret før basen er helt tørr, slik at det setter seg, og blir sittende.

FJERN GLITTERET NÅR KVELDEN ER OVER!
Glitter er alt annet enn lekkert dagen derpå hvis det ikke ble fjernet før du la deg. Tilfeldige flekker smurt utover fjeset og for ikke å snakke om sengetøyet. Dessuten sniker glitteret seg inn i øynene, noe som er alt annet enn bra. For å fjerne det så skånsomt som mulig, bruk en gjennomvåt bomullspad med en god sminkefjerner eller en rens som tar makeup også. La pad'en ligge på øyelokket en stund for å løse opp.

Det er ikke bare rundt øynene som glitter er fint. Det er også kjempefint i håret, langs kragebeinet, på skuldrene eller på bena. Det viktigste tipset jeg kan komme med, er å ikke overdrive. Særlig hvis du er en jente i moden alder! Det skal se elegant ut, ikke billig.
Velg ut ett område som du synes glitteret gjør seg best, og gå for det :-)

Lag ditt eget bodyglitter ved å klikke HER!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine