Er du en Plus Size? Finn din stil!

Mange synes det kan by på utfordringer ved å være en såkalt plus size.
Å være fyldig eller stor, kan gi utslag både fysisk, psykisk og sosialt.


I tillegg kan det være litt vrient å velge stil, og man tror at det å bruke stor størrelse og samtidig være stilig er en umulig kombinasjon.
Da kan jeg røpe, at
det er det ikke!

Man trenger ikke ha "idealstørrelse" for å se stilig og trendy ut. Å se ut som en fashionista kan du gjøre uansett alder, fasong, størrelse eller budsjett, og jeg kan love at selvtilliten får seg et boost, når du har komfortable klær som sitter perfekt, og som får frem de fine formene dine.

Akseptér din faktiske størrelse!
Det er nå engang blitt til at alle skal være slanke. Vi pepres daglig med at tynn kropp er best og at vi må se sånn og slik ut. Det kan ta knekken på enhver selvtillit.. om du ikke bestemmer deg for å kjøre ditt eget løp, da. Nemlig å akseptere deg selv, og begynne å fokusere på alt som er fint ved deg.
For det er det nemlig mange ting som er!

Først og fremst er det slutt på å:
unngå helfigur speil
Ikke shoppe (så du slipper å vite hvilken størrelse du bruker)
Gjemme deg bak enorme gensere


Når du vet din nøyaktige vekt og størrelse, kan du handle klærne som sitter perfekt til deg, istedet for å svømme i klær som er altfor store, eller presse deg inn i klær som er altfor små og sitter som pølseskinn. Og når du vet hva som må jobbes litt med, da blir resten av jobben så mye enklere.
Da finner du også ting du faktisk er veldig fornøyd med.

Kvitt deg med klær som ikke passer!
Gå nøye igjennom klesskapet ditt og kvitt deg med alle klær som ikke passer. De tar bare plass, og en regel som er grei å gå etter er, at om du ikke har brukt klærne på ca. 1 1/2 - 2 år, da kommer du ikke til å bruke dem senere heller. Hvis du har klær som du gjerne vil spare på til du har mistet noen kilo, få de ut av skapet, og lagre dem ett annet sted. I skapet skal du kun ha klær som passer deg akkurat nå. Det å se på klær som du skulle ønske passet, er ikke med på å booste selvtilliten. Tvert i mot.
 
Fremhev det positive!
Studér deg selv, og finn ut hva du liker best og minst ved deg selv. Det er ikke lov til å si "ingenting" når det gjelder de positive sidene. ALLE har noe unikt og vakkert ved seg selv. Som for eksempel glansfult hår, et fint smil, spesiell farge på øynene, flott brystparti, eller hva som helst så lenge du er fornøyd! Fokusér på de gode tingene, og fremhev de med passende fasong, stil og farge.

Få vekk de negative tankene!
Synes du hoftepartiet er for stort? Grevinnearmer? (slappe underarmer) Litt for mye rundt magen? Disse områdene kan lett skjules med riktig fasong og farger. Ikke tillat deg selv å fortvil over disse områdene. Så fort det sniker seg inn en negativ tanke, flytt de over til det du er fornøyd med! Og finn en stil som fremhever det du nettopp har funnet ut at du er fornøyd med. Når du fremhever et område, skjuler du et annet.

Basisklær og spennende smykker!Hvis du ikke er komfortabel med figuren din, så hold deg til en klesstil som inneholder mye basisplagg. Style heller antrekket opp med spennende tilbehør som smykker, vesker, sko mm.

Kjøp én kul trend!
Finn en spesiell trend for hver sesong som du liker ekstra godt, og tilfør den til garderoben din.
For eksempel en kul veske, en jakke, armbånd, et skjerf..ja hva som helst. Det trenger ikke være noe dyrt, men det må være noe som er trendy og som du liker. Disse enkelttingene vil være med på å holde garderoben oppdatert, det viser også andre at du elsker fashion, og får deg til å føle at du er en del av motebildet, uansett hvilken størrelse du måtte ha.

Husk at det er massevis å velge i for fashionistaer i alle fasonger og størrelser. Hvis du ikke finner noe i butikken akkurat nå, shop online!
Strev etter å vise hvilken stil du har. Finn den som fungerer best for deg. Når du har funnet din stil, vil du føle deg super hver eneste dag!

HUSK!
Folk behandler deg som du behandler deg selv, og hvis du tenker at du ikke er verdt noe og føler deg på bånn, så vil også andre behandle deg slik.
Så start å se på deg selv som den flotte personen du er, og skinn! Uansett størrelse!

2 kommentarer:

Madeleine | 1. mars 2012 kl. 18:07 sa...

Jeg kom tilfeldigvis over dette inlegget her, OG JEG ELSKER DET!:)) Det at det finnes tips og triks til oss "fyldige" damer, og at det ikke er et konstant slankepress hele tiden. vi med litt ekstra og ta i sliter ofte med selvbildet, men etter å ha lest dette kjente jeg meg allerede mange hakk bedre! Det jeg vil si er; Tusen takk!:)

{ Liv } | 4. mars 2012 kl. 22:42 sa...

Kjære Madeleine, hvis du visste hvor glad jeg ble for denne kommentaren! Tusen takk! Din reaksjon på innlegget er akkurat det jeg håpet ville komme utav den, nemlig det at man føler seg bedre, og faktisk ser at det ikke er noen forskjell på om man er slank eller fyldig når det kommer til stil. Denne kommentaren gjorde dagen min perfekt! :-))

Stor klem til deg!:-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine