Dyreprint - Do's & Dont's!


Det er vel ingen nyhet at dyreprint er populært for tiden.
Det har det vært siden høsten 2010. (og egentlig før det også) Trenden fortsetter til våren 2011, og det er en trend som er kommet for å bli vil jeg påstå.
Men vet du egentlig hvordan du styler antrekket med dyreprint?

Det er lett å bli forvirret av alle tips og råd, og ofte ender man opp med å overstyle. Det har jo også med smak og behag å gjøre, men det er kanskje greit å ikke bli oppfattet som et eksotisk dyr selv? :-)

Når man bruker klær eller tilbehør med dyreprint, så er avstanden mellom det å være stilig, til å se simpel ut, ganske liten.
DO'S:


Fremhev dine beste områder! Dyreprint gir oppmerksomhet øyeblikkelig, og da er det greit å være fornøyd med området du fremhever. Tenk hele kroppen din, og hva slags plagg eller tilbehør det vil være finest å style med dyreprint.
Kombinér dyreprint med nøytrale farger! Det gjør at du helt selv styrer hvor oppmerksomheten skal, samtidig som du holder antrekket stilig og smakfullt. Dessuten vil jo de nøytrale fargene være med på å skjule stedene du ikke er fullt så fornøyd med.
 

Mørke farger slanker! I tillegg til å bruke nøytrale farger sammen med dyreprint, kan du holde de nøytrale fargene i mørke toner, som for eksempel brunt eller sort. Da vil du få intrykk av at området er slankere, hvis det er det du ikke er fornøyd med.
 

Hold tilbehøret nede på et minimum! Som sagt så er det fort gjort å overstyle, så det er finest hvis du ikke bruker for mye. Hold deg til ett, maks to tilbehør i dyreprint av gangen!
Tenk på dyreprintet som en del av personligheten din! Er du veldig utadvendt kan du godt trå til litt mer enn om du er en mer innadvendt person. Det viktigste er at du føler deg vel, og at du er deg selv. Har du for eksempel en klassisk stil, passer det nok deg best å bruke litt av gangen. Lag dine egne regler for din stil!
 
DONT'S:

Ikke miks masse dyreprint sammen!
Selv om det mange ganger kan være stilig å mikse ulike mønstre sammen, er det ikke tilfellet her. Det blir sjeldent vellykket.
Bruk heller ikke dyreprint fra ulike dyrearter sammen på en gang. Da tråkker vi over den fine linjen fra stilig til simpelt.

Ikke velg hårfrisyre med masse volum til dyreprint!
Det skjer allerede nok som det gjør med mønstret på klær eller tilbehør, og looken blir ofte litt hysterisk med innviklede og store frisyrer i tillegg.
Tenk på det som en tidsparer, og gå for enkelt hår.

Ikke bruk for korte klær til dyreprint!
Klær og tilbehør med dyreprint kan absolutt gi deg en sexy look, men for korte skjørt eller kjoler, eller for mye utringning for den saks skyld, sender deg til den motsatte siden. Dette er faktisk mest vanlig når det gjelder å trå feil med dyreprint.

Prøv deg fram, og sett sammen antrekket etter din egen stil og smak. Vær unik, men ikke tipp over :-)
 

 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine