Angelica som Lady Gaga- Bursdagsfest med kjendistema

Herregud...Barnebursdager burde man trene til...På grunn av energinivået! Puh! Angelica hadde bursdag den 1.februar, og voksenbursdagen var over forrige helg. I dag var det klart for barnebursdagen, og Angelica hadde valgt kjendistema. Alle skulle komme som en kjendis, og det er vel ingen overraskelse at hun valgte å være Lady Gaga. Så da var det bare å finne noen bilder av Ladyen da, og herme litt etter de :-)

Det ble en litt mildere makeup enn Gaga sin, for hun har løsvipper og en haug av pudder, men dette er bildet vi hermet etter.
Og så tok vi litt fra andre looks hun har hatt, så dermed ble det lillafarge nederst i håret. Jeg har brukt varmruller på håret hennes, men alle småkrøllene kommer ikke så godt frem på disse bildene. Jeg synes hun ble ganske så Gagaaktig jeg, og hun var storfornøyd selv :-)

Kjendisfest krever V.I.P behandling av gjestene, så vi laget om inngangspartiet på huset. Rød løper er jo en selvfølge, og en vegg hvor man blir tatt bilder av. Når gjestene ankom fikk de velkomstdrink (champagnebrus og appelsinskive på kanten) og ble tatt bilder av sammen med bursdagsbarnet. Disse bildene skal vi maile til foreldrene tenkte vi. Gøy å ha, for alle var så fine :-)
Vi hadde besøk av både Rihanna, Nicky Minaj, John Travolta, Miley Cyrus, Justin Bieber, og Willow Smith :-)

Så bursdagen var vellykket, og alle var fornøyd. Og nå sitter jeg som et slakt og tenker, at man burde absolutt fått opp energien før en barnebursdag. Neste gang, kanskje :-)1 kommentarer:

{ Hønemor } | 13. februar 2012 kl. 21:31 sa...

Så gøy, og så fin Angelica var!

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine