Veiedag - Lørdag 22.10.11

De siste ukene har jeg ikke skrevet ned veiedagene mine, og det er en grunn til... En latterlig grunn, faktisk..
Jeg skrev for et par uker siden at jeg skulle på tur til Kiel. Det var vi også, og hadde det kjempehyggelig! (Hadde planlagt å skrive om turen også, men når jeg kom hjem, så var det feil med nettet her, og dermed satt jeg her i flere dager uten nett) Men i hvertfall så var det en kjempefin tur.
Grunnen til at jeg ikke har skrevet opp veiedagene mine siden da, er at jeg mistet vel absolutt alt av hemninger og grenser når det gjaldt mat, drikke, desserter og godis. Jeg gikk rett og slett helt bananas! Koste meg veldig med alt sammen da, det må jo sies;-) Vi kom hjem på lørdag 8.oktober, og jeg veide meg da søndag den 9.

Jeg fikk helt sjokk jeg! Vekten stoppet faktisk ikke før 74,4! Jeg gikk faktisk opp på vekten flere ganger fordi jeg trodde at vekten viste feil. men neida, 74,4! Alle trøstet meg med at det bare var vann, blablabla, kom til å ha normal vekt i løpet av noen dager osv. BLABLA! Det stemte ikke helt, men nesten da. Jeg har faktisk brukt såpass lang tid for å komme ned igjen til vekten jeg hadde før jeg dro på denne turen. Og merk; turen varte i 2 usle dager! Ikke to uker, da kunne jeg ha forstått det...

Forrige lørdag (15.10), så viste vekten 71,6 kg, og da tenkte jeg at, gudsjelov, nå er det bare 600 gram igjen ned til det jeg veide. Da var det greit, for da så jeg 1-tallet igjen ihvertfall :-)

Så denne lørdagens veiing viste:


Og da er jeg back on track, og ser 0'en! Nå er det ikke lange veien til 60-tallet, så jeg kommer til å stå på ekstra mye med både kosthold og trening fremover. Enda godt at jeg har klart å holde treningen ved like i denne perioden da ihvertfall :-)

Men jeg må jo le også, det er bare min egen skyld, og det er ingen, det er jeg helt sikker på, som klarer å dytte i seg mer kindersjokolade enn meg når jeg først setter i gang! For ikke å snakke om dessertbuffeen ombord, med alle kaker og fristelser. Så mange, at jeg var nødt til å hente meg en middagstallerken for å få plass til alt jeg ville ha...

Men nå skal jeg ned på 60-tallet! Woho!

6 kommentarer:

{ Siv } | 24. oktober 2011 kl. 18:33 sa...

Hehe, middagstallerken ;-) Selv den beste sprekker en gang iblant! Lykke til videre :-)

{ Liv } | 25. oktober 2011 kl. 06:23 sa...

Haha, ja du skulle sett hvor skuffet jeg var da jeg så de gjerrige små dessertasjettene. Med alt det utvalget, så var det bare en måte å gjøre det på, og det var å hente seg en stoor og fin middagstallerken! :-)
Men det var litt deilig å fråtse også, og jeg trøster meg med at det har vært en eneste gang siden i sommer, ellers har jeg kun kost meg på lørdagene :-)

{ Siv } | 25. oktober 2011 kl. 09:15 sa...

Sv: Fitnessbloggen har gode artikler ja. Leste du den med Asle Bøe og resultatet av slankingen og treningen hans? Helt utrolig at det går an! Det er inspirerende å se sånt; da virker ikke mine egne mål så langt unna :-D Har tatt av 1,5 kg på 9 dager etter å ha trent en del, gått turer og passet noenlunde på hva som går inn gapet. Håper det fortsetter nedover.. :-)

EN sprekk siden sommer er jo bare menneskelig. Jeg har allerede planlagt min sprekk..og den blir i jula :-D

{ Liv } | 25. oktober 2011 kl. 20:19 sa...

Masse gode artikler som virkelig får fart på motivasjonen :-) Men jeg har ikke lest den som du nevner her, så den skal jeg lete opp :-)

Herregud så flink du er!! 1,5 kilo på 9 usle dager! Det der kan bare gå en vei det, nå er du skikkelig i gang, og jeg skal heie på deg! :-))

Hihi, da skal vi ha hver vår sprekk i jula, for det har jeg planlagt også. Gleder meg allerede! Jeg tenker som så jeg, at uansett hvor mange sprekker jeg har, så vinner jeg uansett hvis jeg ikke gir blaffen i treninga :-)

{ Siv } | 26. oktober 2011 kl. 07:45 sa...

Sv: Her er link til den artikkelen med Asle Bøe: http://fitnessbloggen.no/fleskemoderasjon-fullfort/ Det er jo et ekstremtilfelle, men man får jo se hva som faktisk går an på kort tid. Ingen planer om å gjøre det samme, men inspirerende for det om :-)

{ Liv } | 26. oktober 2011 kl. 10:31 sa...

*Går og ser på linken med en gang* Takk! :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine