4 av de vanligste mytene rundt anti age og ung hud

Hvert år bruker vi tusenvis av kroner på produkter som lover at de er de beste på markedet innen skjønnhet, antiage og ungdommelig hud. Alt fra rynkekremer til superdyre tilleggsprodukter som serum, skrubber, renseserier osv.
Det er mange gode produkter der ute som gjør mye godt for huden vår, men så er det like mange som ikke er bra i det hele tatt.
Og hva skal vi egentlig tro på da, når det hagler med "gjør det", og "ikke gjør det" reklamer og lovord.
En sannhet er iallefall at alle som én leverer mange små hvite løgner for å få oss til å tro at vi ikke kan klare oss uten akkurat deres produkter.


Her er 4 av de vanligste mytene,
så du kan slå litt i bordet neste gang du skal handle hudpleie, og får servert noen hvite løgner:

Myte nr.1: Svindyre serum med "mystiske formler" er mye mer effektivt på rynker
Sannheten er at riktig type renseprodukter for din hud og gode fuktighetsprodukter er veien å gå for en ungdommelig og frisk hud. Hvertfall i første omgang. Og for å finne de riktige produktene, trenger du absolutt ikke å blakke deg. Det er mange av de rimeligere merkene som har gode og effektive produkter. Det er altså en myte at de dyreste produktene bestandig er best.

Myte nr.2: Å sove med makeup gjør ingenting
Det er litt vanskelig å overbevise om at dette stemmer, for her ser man ikke hva det gjør med huden før etter tid. Spør du en hudlege eller hudpleier så vil de si at det er en dårlig idé å sove med makeup på. Det kan nemlig føre til mer kviser, dårlig hud og andre hudproblemer. Det kan faktisk sette fart på aldringsprosessen også. Gjør du det for ofte, så kan du ende opp med linjer rundt øynene før du egentlig skulle. Så når du får anbefalt renseprodukter, så er det helt sant.

Myte nr.3: Produkter du handler hos hudpleiesalonger eller klinikker stopper aldringsprosessen
Det er ikke noe annerledes med produktene som føres her, selv om jeg må si at mange at disse består av naturlige ingredienser, for eksempel planter og urter. Og det er jeg veldig glad i selv. Men at aldringsprosessen skal stoppe og at rynkene vil forsvinne, det er en myte. Ser du etter slike produkter, så må du nok lete resten av livet. Det vi også glemmer, er at for å bevare en sunn, ungdommelig og glødende hud, er vi også nødt til å ha en sunn livsstil. Dette vises helt klart på huden.

Myte nr.4: Kostholdet har ingen sammenheng med det å se ung ut
Forskning viser, at hvis man har et balansert og sunt kosthold så ser man ikke bare yngre ut, men man har også bedre kvalitet på huden. Særlig mat som har høyt innhold av antioksidanter er effektivt, og det hjelper ikke bare å få huden til å se fin ut, men det styrker også immunforsvaret og hjelper hudcellene til å forbli friskere lenger. Tenk på det neste gang du hugger innpå en kjempeburger på McDonalds ;-)

Husk å være skeptisk når du skal handle hudpleieprodukter. Ikke stol på alt som blir sagt. Det er som med alt annet.
Høres det for godt ut til å være sant, så kan det hende du har blitt servert en hvit løgn, og som kunne ha gått under ett av punktene her :-)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine