Stylingtips: Fremhev figuren din på aller best måte!

Hofter, rumpe og lår... Det er typiske problemområder for oss jentene, og jeg har inntrykk av at det ikke spiller noen rolle om man er kraftig eller slank. Det er nok et område de fleste av oss ser på med kritiske øyne, og har en klar formening om hvordan skal være. Dumt, for det er jo det området som virkelig viser best at vi er hunkjønn, og feminine. Har man former vil man ikke ha det, og har man ikke hofter vil man ha kurver. Vi blir ikke fornøyd uansett.
Så her kommer noen tips til hvordan du kan fremheve din figur på best mulig måte:


Full figur rundt hofter og lår:
Hvis du er så heldig å ha en rumpe ala Kim Kardashian eller Jennifer Lopez, så er det ikke mye du trenger å gjøre, annet enn å fremheve den! Vis frem kurvene dine! Jeans ser aller best ut på deg, og både lavt og høyt liv fungerer kjempegodt.
For å få beina til å virke lenger, er et tips å gå for bukser med rette bein med litt sving fra kneet og ned. Denne fasonger kler bukser med lommer i klassisk form best.
Du fremhever også enda mer ved å bruke overdeler som er kroppsnære. Og belte i buksa er prikken over i'en, for det fremhever midje og hofter kjempefint.
Skal du bruke kjole, er det fint med belte i livet i en annen farge enn kjolen, eller at kjolen har en annen farge akkurat på midtpartiet, nettopp for å fremheve dette området.

Flat/liten rumpe
Ettersittende jeans er finest hvis du har en fasong som for eksempel Tara Reid.
Er buksene for store kan inntrykket bli "saggerumpe", og det vil vi jo ikke ha :-)
Lommer og lavt liv på buksene gir et inntrykk av fyldigere rumpe.
Gå for figurnær overdel også, så unngår du  illusjonen om at hofte- og rumpeparti er mindre enn det det egentlig er.
Når det gjelder kjoler er det lurt å velge en i empirestil, gjerne kort lengde. Her vil det også se kjempefint ut hvis du bruker belte, for å få midje og hofter til å virke fyldigere. Skjørt med litt lag-på lag stil, A- eller babydollfasong (Trapes) vil også tilføre volum rundt hofter, lår og rumpe. Prøv å unngå for ettersittende kjoler, for det vil ta vekk volum istedet.

Lag på lag skjørt

Blazer
Stor rumpe:
Rette jeans med klassisk liv eller noe utsving i beina er det som vil se aller best ut. Vil du skape illusjon om at rumpa er mindre skal du holde lommene helt enkle. Pass også på at de sitter midt på. Vil du holde fokuset borte, kan du også unngå pynt, dekor og mønster. Unngå lavt liv eller for ettersittende bukser. Men det som virkelig gjør seg bra, er figurnære overdeler, blazer og et par høyhælte sko!
Til denne fasongen er kjoler i empirestil også veldig fint.
Hele antrekk er finest, det får kroppen til å virke lenger og også smalere, i stedet for oppdelt. Eks: Kjole i stedet for skjørt og overdel.

Flagrende og lett skjørt på kjolen
Vide/brede hofter:
Klassiske jeans går som regel ikke bra sammen med denne figurtypen. Lavt liv vil få hoftene til å virke videre, for trange, eller jeans som er kortere er også en utfordring. Men dette betyr absolutt ikke at det ikke passer for figuren! Rette, vide jeans med høyt liv og små lommer, sammen med for eksempel en lang tunika er kjempefint! Ikke glem hæler på skoene til denne stilen.
Skal du bruke kjole, er det kjempefint med detaler litt høyt i livet, eller på overkroppen. Da legger du fokuset over hoftene.
Det er også superfint om kjolen er i litt flagrende stoff. Det kan være et stilig sjal eller skjerf til, eller fine, litt lange smykker. Den samme effekten får du ved å bruke overdeler med en dyp utringning, eller et belte i livet.

3 kommentarer:

{ vargas12 } | 25. oktober 2011 kl. 14:15 sa...

Hei

De fleste menn liker kvinner med former-

http://www.vargas12.com/2011/04/curves-is-there-to-love-2/

Derfor bør de fleste kvinner som har former og er frodige, fremheve sine former og være stolt av seg selv. Glem Lavkarbo, slankehysteri og over trening. Lev sundt, elsk og nyt livet.

Det er for kort til å ikke kose seg når man kan.

Takk for megVargas

Anonym | 25. oktober 2011 kl. 17:13 sa...

Veldig bra guide!
Har stor rumpe jeg, og den er veldig god å sitte på! :) Verre å finne en bukse som passer, men men.. :)

{ Liv } | 25. oktober 2011 kl. 20:35 sa...

Hei Vargas12
Tusen takk for kjempefin kommentar! Jeg kunne ikke vært mer enig med deg, og det er derfor jeg mener at man skal fremheve på beste måte slik man ser ut, og gjøre det beste ut av det:-)
Godt å høre at gutta også foretrekker former. Vi er jo jenter, og former er endel av oss mener nå jeg, selv om jeg trener og driver og går ned selv for tiden. Men det er for min egen del altså, og på normal måte, uten hokuspokusdietter :-)

Herigstad:
Takk for koselig kommentar! Så bra at du likte guiden! Bare husk at vi skal være glad for det vi har, uansett om den er stor, liten, flat, lang, rund *hihi* Og så gjør vi det beste utav det :-)

Ha en kjempefin kveld, begge to!

Klem fra Liv

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine