En altfor lang bloggpause + nytt kjøkken!

En lang bloggepause... Mye lenger enn jeg hadde planlagt!
Jeg har ikke hatt noe valg enn å la bloggen komme i siste rekke, for jeg tror jeg kan si med hånden på hjertet at jeg aldri har hatt så mange ting å gjøre på en gang!
Først og fremst så går jeg på kurs fra 9-15 hver dag, og så er jeg på vei inn i den aller mest travle perioden når det gjelder makeup og styling. Så har jeg en motereportasje på ikke mindre enn 10 sider som skal være klart med klær og tilbehør til den 15. april, og den 14. april har jeg 14 (!) jenter jeg skal sminke til fotoshoot. Jeg har også de tre vinnerne av Nestlekonkurransen som jeg har satt av en lørdag hver til + fotoshoot.
Og midt oppe i dette? Jo, så har vi revet ut kjøkkenet vårt og kjøpt nytt, + at jeg gjør om i loftstua vår. Og strengt tatt så skulle jeg jo ha lest litt til testene vi har på kurset også, men det kan jeg bare glemme akkurat nå. Så jeg satser på at det holder med at jeg følger nøye med under kursdagene :-) Så det er ikke så rart at bloggen har fått lide litt.

Kjøkkenet vårt før:

Slik så kjøkkenet vårt ut før, sett fra gangen. Her har vi allerede skjært ut inngangen til kjøkkene som man kan se på gulvet, og med rørene som stikker ut av veggen.
Jeg har vært så misfornøyd, både fordi det er trekjøkken, men også på grunn av flisene på gulvet, som for guds skyld er i gangen også. Ikke min stil i det hele tatt! Nå blir det sort, hvitt og minimalistisk. Jeg kan ikke vente!

Her er kjøkkenet på vei ned! Min søster og hennes kjære kjøpte kjøkkenet. Det er ikke mer enn 5 år gammelt, så det var egentlig et kupp for dem. De har et såkalt tubekjøkken, så det ble superfint hos dem, passet mye bedre! Legg forøvrig merke til den forferdelige blåfargen de forrige eierne hadde på kjøkkenet sitt. Kanskje jeg skulle ha beholdt den? Eller ikke :-) Nå blir det hvitt og koksgrått på veggene (tror jeg, har ikke bestemt meg helt enda)

Herlig å leve oppe i dette. Dere skal bare SE stua, for der står jo alle kjøkkentingene! Men det er jo verdt det da, for dette kommer til å bli FINT! Her har vi begynt å pigge vekk flisene på gulvet også. Hurra!

Gipstak på vei opp, og ventilasjonen er lagt til midten av taket, for nå får vi kjøkkenøy med platetopp og ventilator over! Det gleder jeg meg mest til, og er nok det som vil gjøre kjøkkenet mest annerledes! De kuleste barkrakker har jeg også kjøpt til øya :-)

Dette bildet tok jeg for en time siden, og siden det ikke er noe lys innpå her, og det fortsatt var litt mørkt ute ble ikke det den beste kvaliteten. Men i går ble taket sparklet og malt, og all elektrisitet ble klart. I taket skal det være doble spotlights, så det neste er å skjære ut til det. Dette går fremover. I dag har vi et håp om at flisene er kommet til butikk så vi muligens får flislagt gulvet denne uken. Kjøkkenet er på vei har vi fått beskjed om, så det er greit at ikke 1 tonn kjøkken blir stående lenger enn det må rundt omkring i huset :-)

Det var litt oppdatering om hvorfor det ikke har vært så mye blogging på meg i det siste, men jeg håper at dere følger med alikevel :-)

Ønsker alle en super dag, og at overgangen fra påskemodus ikke blir altfor hard!
Jeg kjenner nemlig at jeg gjerne kunne/trengt en uke til :-)

4 kommentarer:

{ S } | 10. april 2012 kl. 20:02 sa...

Livstegn! ;-)

Åh, det er så fint med kjøkkenøy! Ønsker meg større kjøkken neste gang vi kjøper hus (forhåpentligvis innen 5 år..).

{ tinemarie } | 10. april 2012 kl. 22:59 sa...

Oioi, det får en si! Jeg har så lyst på kjøkkenøy selv, og gleder meg til å se hvordan det endelige resultatet blir! Du får holde oss oppdatert! Selv om du er veldig travel da, herregus jeg skjønner ikke hvordan du klarer alt:) hehe!

{ Nina`s hverdagsliv } | 22. april 2012 kl. 09:27 sa...

Kjempe spennende :) Gleder meg til å se ferdigt resultat :) Nina

Anonym | 27. april 2012 kl. 10:55 sa...

Hei Liv!:)
Slitsomt å bo midt i et anleggsområde, men man må bare trøste seg med at det blir så meget bedre når alt er ferdig! :)
Selv fikk jeg nytt kjøkken da jeg ble 30 år for fire år siden, og jeg kan fortsatt stå og beundre det, kjærtegne en list eller koketoppen og si til meg selv "dette er mitt!".. :)
Gleder meg til å begynne med badene, selv om jeg tror Gubben gruer seg veldig! :)
Ha ei god helg!
Klem fra Hilde

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MakeMeUp BLOG Follow MakeMeUp BLOG
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine