Lepper - Nyanser av rødt!

Røde lepper er en klassiker, og har vært det gjennom alle tider. Uansett hva som er årlige trender er alltid røde lepper med. Alt er lov når det gjelder rødt, enten du velger brannbilrødt eller burgunder.

Bruk pensel når du skal legge leppestift, særlig når det gjelder den knallrøde. Da trenger du ikke legge på så mye, og den holder seg fin mye lenger.


Slik får du best resultat:

Smale lepper bør først tegnes opp med en helt lys lipliner i kanten av leppene. Dette gir en forstørrende effekt. Deretter legger du en lipliner i samme farge som leppestiften.


Smale lepper virker mindre med mørk farge, så hvis du ønsker en forstørrende effekt anbefaler jeg en lysere rødfarge.

Store lepper virker større om du velger den knallrøde fargen. Ønsker du å tone leppene litt ned anbefaler jeg en rødtone som er mer diskré.
Gyllen hud kler rødfarger med en gul undertone best.
Lys hud med rosa undertone kler rødfarger med en blå undertone best.
 
Tips:
Få frem "nye" farger ved å blande leppestifter som er nesten tomme. For eksempel om du har en rød leppestift som du synes er litt i sterkeste laget for din hudtone:

Prøv å blande inn litt brunt i det røde, det toner ned det sterkeste av rødfargen. Eksprimenter litt frem og tilbake til du er fornøyd. Bruk for eksempel en lipgloss med bruntoner til å blande med, da unngår du at blandingen blir for tørr.

Klarer du å få til akkurat den fargen du vil ha, er det lurt å ta vare på en prøve av blandingen. Ta den med deg neste gang du skal kjøpe leppestift, og prøv å finn en rød som er så lik den du har blandet som mulig.
Da vet du at du vil blir fornøyd med fargen, og kommer til å bruke den også.
 
Kjendisene velger også gjerne rødt.
Et godt eksempel på varm og kald hudtone, er bildene
nederst til venstre, av Eva Longoria og Dita Von Teese.
 
De har valgt helt riktige rødtoner i forhold til huden.
Eva med mer tomatrød til hennes gyldne hud, og Dita med en rødfarge med mer blåtoner til hennes kalde hud med rosa undertoner.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine