Mauritius - Et paradis på jord!Mark Twain sa følgende om denne øya:
"Det kan virke som om gud skapte Mauritius først, for så å skape himmelriket som en kopi".

Det sa han ikke uten grunn - dette er paradis med asurblått hav og kritthvite strender med så finkornet sand, at du tror du trår i mel.

Vi besøkte Mauritius i april 2006. Det er en fin måned å reise på, da regntiden er over, og været er meget stabilt. Gjennomsnittstemperaturer i både vann og luft ligger begge på ca 28 grader.

Mauritius er et populært reisemål for bryllupsreisende og nyforelskede, og det er derfor en relativt rolig øy. Her er det soling, snorkling og bading som står i fokus. Snorkling blant noen av verdens største korallrev er en opplevelse man ikke glemmer.

Det meste av underholdning på kveldstid foregår inne på hotellene, og varer til ca kl. 23-24.

Shopping
Legg inn en shoppingtur mellom all bading og romantikk. Både Calvin Klein og Ralph Lauren har produksjon av klær på øya, og selger ut varer til sjokklave priser! I fjor ble det i tilegg innført taxfree-sone på Mauritius, og dermed sparer du enda mer.

Slik kommer du deg dit:
Air Mauritius flyr deg til paradis med både stil og komfort. Vi trodde ikke at en reise på 11 timer kunne bli så behagelig. Ombord er det god plass, og hvert sete har deilige puter og tepper. For ikke å snakke om egen tv til hvert sete, med alt man kan ønske seg av underholdning. Videofilmer, tv-serier eller spill.
Timene ombord gikk som et knips.

Hoteller:
Det er meget høy standard på hotellene på Mauritius, så om du velger et rimeligere hotell, kan det ikke sammenlignes med hoteller på chartrereiser.

Vi ble skjemt bort på Sofitel Impérial Mauritius. Ønsker du luksus til ut i fingerspissene, skal du besøke dette hotellet. Oppholdet var som en drøm, og vi ble oppvartet som om vi var kongelige. Maten var himmelsk!

PS! På dette hotellet så vi flere lykkelige brudepar, så hvis du går i tanker om å gifte deg på Mauritius, er dette fullt mulig på Sofitel Impérial Mauritius.

Mat:
Mauritius er kjent for å ha et av verdens beste kjøkken. Det er mye sjømat selvfølgelig, men man kan få alt man ønsker. De hjemmebakte croissantene er et MUST å smake på. De serveres varme, gjerne med sjokolade inni.

En fantastisk reise som jeg aldri kommer til å glemme. Og hvis du synes det ser flott ut på postkortene, så er det faktisk enda finere i virkeligheten!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine