De ulike hudtypene

Tørr og sart hud:
Dette er en hudtype som har fine, nesten usynlige porer. Den virker stram og mister lett elastitet og fuktighet. Huden må behandles med milde rensepreparater, rike på næring og fukt. Denne hudtypen trenger også fuktighetsgivende kremer med høyt næringsinnhold, som forebygger linjer og rynker.

Normal/blandingshud:
Denne hudtypen har mange likhetspunkter med fet hudtype. Forskjellen er at man har en såkalt T-zone som gjerne er fet. (Panne, nese og hake) De øvrige partier er som regel litt tørre eller normale. Denne hudtypen trenger kremer som er desinfiserende og bakteriehemmende på T-zonen, men også fukt og næring til de litt tørrere partiene.

Fet hud:
Mange mennesker har fet hud, og den gjenkjennes ved at den har grove porer og for høy talgproduksjon, noe som igjen forårsaker urenheter og hudormer. Her er det viktig med rengjøringsprodukter som holder huden ren og bakteriefri. Man behøver også muligens acne-produkter som er bakteriehemmende og som forebygger urenheter. Rense- og acneprodukter til fet hud er uttørkende. Tenk derfor på at en fet hud også trenger fuktighet og mykgjørende kremer, ellers produserer talgkjertlene enda mer fett for å gjenopprette balanse i huden.
Dette fører til at det oppstår nye urenheter og hudormer.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine