Bruk tilbehøret riktig, og spar penger!

Børst støvet av det gamle tilbehøret ditt, og sett de sammen til en ny og personlig stil!
Mye av tilbehøret som du har stappet langt bak i skapet og ikke bruker lenger, kan faktisk forandre hele garderoben din, visste du det?
Det kan være sko, skjerf, vesker og andre ting som du ikke trodde du kom til å bruke igjen. Du må bare vite hvordan du skal bruke det riktig. Men det er ikke alltid så lett å vite, og så blir det bare liggende der.


Vi kjøper gjerne tilbehør til et spesielt antrekk, og bruker det aldri sammen med noe annet. Eller så kjøper vi en ting, som for eks. en veske eller klokke og bruker det til alt vi eier og har, fra jobb til fest. Eller så har vi de som er så opptatt av å følge de siste trendene hele tiden, at de overser hvor stilig det kan være å putte inn spesielle detaljer som gir de en egen stil.

Tilbehør tilbyr en hel verden av muligheter for å skape sin egen stil, hvis det brukes riktig. Fra å sette sammen plagg som egentlig ikke hører sammen, til å forandre et antrekk fullstendig. Du kan bruke tilbehøret til å se høyre ut, tynnere, eksklusiv, ja hva du enn vil fremstå som. Og det trenger ikke engang å koste mye. Faktisk vil du bruke mindre penger når du setter det riktig sammen.


Med tilbehør kan du ta et antrekk og forandre det til mange ulike stiler. Se bare på den "lille sorte". man kan forandre den nesten uendelig mange ganger, fordi det er et enkelt utgangspunkt.
Hvis du bare forandrer noen få detaljer rundt tilbehøret, kan du faktisk bruke den samme kjolen, enten du skal på fest, i bryllup eller begravelse. Et antrekk, mange valgmuligheter. Her kan du spare mange penger! Ikke minst, spare deg for masse pakking når du skal ut å reise.

Dette kan tilbehøret gjøre:
  • Drar oppmerksomheten til tilbehøret
  • Drar oppmerksomheten bort fra områder du vil skjule
  • Gir masse variasjon til ett antrekk
  • Får antrekket til å se dyrt og eksklusivt ut
  • Oppdaterer klær som du ikke har brukt på en stund
  • Kan få plagg som ikke hører sammen til å passe med hverandre
  • Gir deg en personlig stil!
Start med å sortere i garderoben din, og finn frem ting du ikke har brukt på en stund. Bruk fantasien og prøv deg frem. Jeg er sikker på at du ender opp med "nye antrekk" og penger spart! :-)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine