Brudens AKUTTskrin!

Ingen vil vel oppleve "skjønnhetshavari" på den store dagen regner jeg med, og i den forbindelse kan det være lurt å lage seg et "akuttskrin", (eller hva vi skal kalle det) som man kan ha med seg i vesken. Da er du foreberdt enten en negl skulle løsne eller knekke, maskaraen skulle renne, eller brudekrøllene skulle begynne å sige.

Forslag til innhold i "akuttskrinet":

Til tårene:
Jeg er ikke først i rekken til å anbefale vannfast maskara, men akkurat til bryllupet så er det et must!
Skulle maskaraen likevel sige, er det lurt å ha tilgjengelig litt oljebasert makeupfjerner. (legg ved noen Q-tips også!)

Hold masken perfekt:
Etter at gledestårene er felt, eller om man har svettet litt mer enn vanlig, akuttskrinet inneholde en foundation og et pudder i kompakt form. Da er det bare å svinge kosten et par ganger, og huden vil bli helt perfekt igjen. Tenk på at det vil bli tatt bilder hele kvelden, og da er det greit at alt ser perfekt ut, fra start til slutt!

Hold på fargene også:
Er du redd for at fargene skal blekne utover kvelden, er det viktig å putte både rouge og leppestift i "akuttskrinet". Og synes du det tar for mye plass med begge deler? Husk da at du kan faktisk bruke leppestiften som rouge også. Men da skal helst de andre produktene du har brukt være flytende også, for best resultat. Vær litt obs på det, og prøv for all del ut før den store dagen!

Redd neglene:
Hvis du skulle være så uheldig at en fin og pyntet brudenegl skulle brekke, er det kjekt at "akuttskrinet" inneholder en liten neglefil og et neglelim!

Hold frisyren på plass:
Hvis lokkene skulle begynne å sige, er det lurt å ha en god hårspray i reisestørrelse med seg. Den kan effektivt fikse hår som ikke vil holde seg på plass. Skulle du være ekstra uheldig å oppleve at en oppsatt frisyre løsner, er det viktig å huske hårnålene. Med noen få hårnåler kan en stor hårkatatrofe unngås.
Disse er også geniale hvis sløret blir løsere.

Kysseekte lepper:
Etter kyssing, mer kyssing, tre-retters middag, mer kyssing...ja, du skjønner hvor jeg vil? Jeg kan love at det ikke er mye farge igjen etter en kort stund, med mindre du investerer i en leppestift som er kysseekte. Tro meg, brudgommen vil også sette veldig pris på å slippe å gå rundt med rosa lepper :-)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine