JA- og NEI tips til paljett- og glittertrenden!

Dette er sesongen hvor vi virkelig skal skinne, glitre,glimre osv osv...Som for eksempel klær med paljetter, glitter og stener, og skimrende makeup. Og jeg elsker det, jeg skal ikke legge skjul på det :-)

Men når er nok, nok? Hvordan skal vi unngå å drukne blant alt det skinnende, og hvor går grensen mellom lekkert og elegant - og sirkus og billig? Her er noen JA- og NEI tips:

JA: Miks ulike tekstiler
Bruk for eksempel paljettblazeren sammen med lette tekstiler som silke og sateng. Ha blazeren til kjole, eller bruk den over en tynn skjorte. Pelsdetaljer er også superfint til paljetter. Det er også stilig å bruke helt vanlige bomullstopper til paljetter.
Ved å mikse tekstiler holder du antrekket balansert.


JA: Kontraster
Kombinér plagg som har paljetter, glitter og skinnende tekstiler sammen med plagg som er helt motsatt.
For eksempel paljettskjørt og grov strikkegenser. Det er en av de stiligste kombinasjonene denne sesongen synes jeg.
Her kan du dresse opp eller ned antrekket med ulike sko og tilføre eller ta vekk tilbehør, alt etter anledningen.

JA: Fokusér på detaljene
Enten om det er en paljettbelagt krage på en skjorte, glittersko, veske eller belte med skinnende stener, så vil det få antrekket ditt til å poppe, og kan være prikken over i'en. Så fokusér på detaljene! Det kan være så enkelt som hårpynten.


NEI: For mye av det gode
Ikke gå for juletrelooken! For mye av det gode vil gjerne se ut som om du jobber på sirkus, og det kan også få antrekket ditt til å se billig og simpelt ut. Ikke gå for alt på en gang, men velg ut en eller to glitrende detaljer, og hold resten nøytralt. Du trenger ikke paljettkjole med glitrebelte, glitreveske og glitresmykker som på bildet i midten. Og bildet til høyre..nei, der har jeg ingen kommentar, men feil er det.. Men Lindsey Lohan har skjønt det med dette antrekket. Nøytral buksedress og paljettsjal.


NEI: Unngå én farge fra topp til tå
Det å bruke en eneste farge i hele antrekket kan fort bli kjedelig selv om vi snakker paljetter og bling. Prøv noe annet enn de tradisjonelle festfargene, så skal du se at antrekket straks blir mer spennende.
Husk å dempe tilbehøret hvis du går for flere farger, eller så kan helheten virke rotete.


JA: Glitterutgaven av smokey eyes
Men det er et men.. Gå for de klassiske fargene når du skal ha glittermakeup, her er det også en fin linje mellom elegant og sexy, og billig. Det er en utfordring med å få glittermakeup til å se delikat ut, men holder du deg til den tradisjonelle til venstre, så kan du ha på deg hva som helst. Lekkert! Kombinér med nude lepper. Ikke end opp som bildet til høyre!
Dette er litt overdrevet da, men du ser poenget? :-)


JA: Skinnende lepper i sterke farger
Til et festantrekk med paljetter og glitrende detaljer er det lov å la leppene få ekstra farge. Bruk leppestift med en gloss over, så sitter fargen lenger og du får en effekt av større og fyldigere lepper. Pass på at du ikke er for ivrig med øyesminken hvis du går for fargerike lepper.NEI: Ansikts- og kroppsstener
Lov meg at du ikke går til innkjøp av disse her! Det er harry, det! Eller, det er fint hvis du er 10-11 år, men er du eldre enn det...NEI! Har du fra før av et lekkert antrekk, så kan jeg love at dette her ødelegger hele inntrykket. Jeg har sett disse her innimellom, og det verste er at jeg har sett de på godt voksne damer også. Og da har jeg egentlig lyst til å gå bort å si "skamme seg!" :-)
Tips: Kjøp heller strømpebukser med glitrepynt på! Og hvis du absolutt føler behovet for å gå med disse her, sett den nede på ankelen for eksempel. Ikke i ansiktet!

2 kommentarer:

{ tinemarie } | 11. desember 2011 kl. 15:51 sa...

Hehehe den siste der er så sant! Hjelpes meg! Mange fine tips der altså absolutt!:) Og mange bra poeng!

{ Trine-Marie } | 11. desember 2011 kl. 15:57 sa...

Bra skrevet :)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine