Fremgangsmåte og produkter til brudemakeup fra 11. februar

Silje lurte på produktene jeg hadde brukt på bruden jeg hadde, den 11. februar, og da tenkte jeg at det var mye lettere for henne hvis jeg laget et innlegg med bilder og forklaring av produkter og fremgangsmåte.

Gratulerer så mye med din egne store dag i mai Silje, her kommer forklaring på brudemakeup'en:
(Bruden min hadde en kald undertone i huden, så produktene jeg har brukt er også kalde.)

Rens huden og bruk gode og fuktgivende hudpleieprodukter, som for eksempel serum og dagkrem før du legger makeup'en. Du får en helt ny klarhet og glød i huden, og makeup'en vil også se mye finere ut, og holde seg lenger.

Produktene og fremgangsmåte:


 1. Shiseido Dual Balancing Foundation
Dette er en fantastisk foundation, og jeg bruker den både på kunder og meg selv. Jeg legger den med foundationkost, for et helt jevnt resultat. Dessuten så trenger du ikke bruke så mye når du legger med kost (pensel) for et naturlig resultat. Denne dekker så godt at jeg bruker den som concealer også. I og med at den er så mild og god, legger jeg den helt opp under øynene. Jeg legger den også på øyelokkene og opp til øyebrynene for den fungerer også supert som en base. (penger spart)

2. Dior Extreme Fix
Dette løspudderet er kritthvitt, men la deg ikke skremme av det, for det legger seg som en usynlig "maske" på huden, og fikserer basen (foundation) så makeupen holder seg like fin hele kvelden. En brud skal ikke måtte behøve å sjekke makeupen hele tiden, og derfor bruker jeg dette. Du kan også bruke et vanlig transparent løspudder, som du koster lett på huden over foundationen. Bruk små mengder.

3. Guerlain Solpudder
Solpudderet legger jeg rett nedenfor kinnbena. Kjenn etter på deg selv, og legg det der hvor kinnet er mykt. Da lager du konturer i ansiktet, og unngår at ansiktet ditt blir "flatt" på brudebildene. Kost også lett over ansiktet til slutt, og langs kjevepartiet. Jeg mener at Guerlains solpudder er et av de aller beste, og det tror jeg resten av verden synes også. Guerlain selger ett solpudder i sekundet, døgnet rundt! Det er mange solpudder i løpet av et år :-)

4. Rouge
Rougen jeg har brukt er en del av et sett som vi makeupartister bruker, men fargen går i dus rosefarge. Jeg har lagt rougen på eplekinnene. Det gir en frisk og fresh hud, og passer veldig godt til en romantisk look, og sammen med de andre fargene som er brukt. Dior har en mengde lekre rosatoner. Jeg har en forkjærlighet for Dior da, siden jeg har jobbet for de i flere år, men selvfølgelig er det mange andre gode merker også :-) Pass på at rougen ikke har for mye skimmer, den bør være litt matt, så du ikke skimrer fra topp til tå.

5. Dior øyeskyggepalett 5 couleur nr. 508
Denne går i burgunder og rosatoner, og jeg elsker denne! Jeg har lagt den lyseste fargen på hele øyelokket og nesten opp til brynet. Den nest mørkeste på halve lokket, fra midten og ut. Og til slutt den mørkeste fargen i globallinjen, og så har jeg dust den opp og ut. Jeg duset også den nest mørkeste og den mørkeste fargen sammen på undersiden av øynene.

6. Yves Rocher Perlemorskimmer - rosa nr. 67427
Vakkert perlemorskimmer som jeg blandet inn i skyggene , på midten av øyelokket.
Jeg har også "tappet" inn skimmeret under øyet, over skyggene. En veldig enkel måte å blande skygger og farger på, dessuten ser det rålekkert ut! Dette skimmeret er helt pulverisert, og kjempeenkelt å legge. Det kan bestilles HER.

7. Vannfast maskara
Maskaraen har jeg lagt kun på de øvre vippene for å gi inntrykk av større øyne og et våkent blikk. Ved å blunke forsiktig noen ganger etter å ha lagt på overvippene, vil du alikevel få farge nede også. Og HUSK vannfast! Alle bruder gråter en eller flere ganger i løpet av den store dagen. Da er du trygg på at maskaraen ikke begynner å renne :-)

8. Dior - Rouge Dior Creme de Gloss
Jeg husker ikke nummeret på glossen jeg brukte, for jeg gir alltid brudene med seg leppeproduktet slik at hun skal ha samme farge på makeup'en hele kvelden. Men jeg brukte Rouge Dior Creme de Gloss. Dette er en leppestift i glossform. Den er helt genial, for den er fuktig som en gloss, men har holdbarheten til en leppestift. Den sitter kjempelenge, og da slipper også bruden å påføre hele tiden. Denne finnes i utallige farger den også, så prøv deg frem :-)

9. Shiseido Color stick nr. S3
Denne sticken er must have for alle bruder. Den er så vakker, og gir inntrykk av at huden er laget av porselen! Jeg legger den under øyebrynet (i høyeste punkt), øverst på kinnbena (for høyere kinnben), på neseryggen (for å gi inntrykk av smalere nese), i amorbuen på leppene (gir inntrykk av fyldigere lepper) og litt på søkket i haken, for her har man en liten skygge som vi ikke vil ha. Denne får ikke mine bruder lov til å gå uten! ;-)
Det er også veldig lekkert å legge litt av denne på kragebenet.

Dette ble fryktelig mye tekst, men jeg håper at det kan hjelpe deg litt på vei når du skal legge makeup på den store dagen din!

Bare send meg en mail hvis du lurer på noe mer! :-)

9 kommentarer:

{ Silje } | 22. februar 2012 kl. 12:32 sa...

Fantastisk! Tusen, tusen takk! Dette er akkurat hva jeg trenger :) Hudtonen min er også kald, så det gjør jo saken veldig enkel :)

Nå er jeg stygt redd for at det må shoppes litt... :P

Tusen takk igjen.

Anonym | 22. februar 2012 kl. 13:33 sa...

Oi, det var mange produkter.. :) Alikevel så bruden veldig naturlig og ikke overlesset med sminke, utrolig bra! :)
Jeg skal gifte meg i desember, helt enkelt og på et "sparebudsjett"(som jeg vet jeg ikke kommer til å holde, derfor ""..), men jeg tenkte jeg skulle gjøre sminken selv.. Men nå tror jeg kanskje at jeg må koste på meg en tur på en hud og hårsalong.. Se der ja, der var budsjettet sprukket.. :D
Klem fra Hilde

{ Silje } | 22. februar 2012 kl. 18:46 sa...

...og der var jeg 400kr fattigere! :P Ny foundation og lipgloss på vei :) Skal bestille paletten, rouge og colorstick så fort jeg får litt mer penger på kontoen, resten har jeg brukbare dupes til :)

Tusen takk for hjelpen Liv, det kan godt hende jeg lurer på noe mer underveis...

{ Liv } | 23. februar 2012 kl. 07:39 sa...

Silje: Det var bare hyggelig! :-)

Og du har shoppet allerede, ja! *hihi* Men jeg kan love deg at dette er produkter som er veldig lette å jobbe med, og så kan du være sikker på at de sitter lenge :-)

Ja, bare spør hvis du lurer på noe :-)

{ Liv } | 23. februar 2012 kl. 07:48 sa...

Hilde:
Ja, det er det vi alltid sier til brudene, når de vil ha det helt naturlig, så er det veldig mange produkter alikevel. Nettopp for å få looken sånn :-) Men det skal jo sitte ekstra godt også når det er snakk om en brud, + at det er mye å tenke på når det gjelder fotografering hos fotograf også. Dette er jo et helt annet lys, og da må vi sminke deretter også :-)

Gratulerer så mye foresten, med bryllup i desember! :-))

{ Silje } | 24. februar 2012 kl. 19:36 sa...

Hei igjen!
Jeg sliter med å finne Shiseido colorstick i fargen C3, jeg finner bare S1-S2-S3 osv... Står det feil, eller vet du evt hvor jeg kan finne den?

{ Liv } | 25. februar 2012 kl. 11:44 sa...

Åh, Silje, jeg har skrevet FEIL! Det må jeg rette opp i tilfelle andre leter også. Det skal være S3, IKKE C3! Nå finner du riktig :-)) Sorry! :-)

Ha en super lørdag!

{ Silje } | 25. februar 2012 kl. 15:58 sa...

Ikke noe problem, jeg skjønte det etter hvert - ville bare dobbeltsjekke ;)

Nå er Color Stick'en på vei også :P Passet egentlig veldig godt, for jeg har vært på utkikk etter en god highlighter en god stund nå! :D

{ Silje } | 14. mars 2012 kl. 23:47 sa...

Hei igjen Liv!
Jeg har et lite spørsmål til:
Jeg pleier å ha litt problemer med at foundation og concealer creaser og ser litt klumpete ut rundt nesevingen, selv når jeg bruker primer, fuktighetskrem og har eksfoliert. Har du noen tips til hvordan jeg kan unngå dette?

(Jeg har sebboreisk eksem mellom øyenbrynene, og har det samme problemet der, selv om jeg behandler eksemen - tror det er noe lignende rundt nesen også...)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine