Liv tester: Yves Rocher neglelakker

Jeg har testet neglelakker og Hurtigtørkende topplakk fra Yves Rocher.
Jeg var ekstra spent på topplakken, for alt som kan få det til å gå raskere blir jeg nysgjerrig på.

Gleder meg til å teste leppestiftene som fulgte med også, men det skal jeg gjøre til helgen. Jeg tenkte nemlig å lage forslag til to ulike makeuplook som passer sammen med disse fargene, så det blir spennende. Christine skal være modell.
Jeg har også fått noen henvendelser og spørsmål om makeup, og om jeg kan vise hvordan jeg gjør ulike ting, dette vil jeg også ta med samtidig, så det kommer snart det også :-)


Neglelakkene heter
101 Klarrød og 102 Aubergine

Christine var snill og lånte meg neglene sine, jeg synes det er mye morsommere å teste det ut på denne måten, for det er jo som oftest andre jeg legger negler og neglelakker på :-)

Christine har kjempefine negler fra før, men noen var brukket, noen
var lange og noen var korte. Så vi måtte file og stelle litt først :-)


Slik ble resultatet. Jeg lakkerte hendene til Christine i hver sin farge.
Aubergine til venstre og klarrød til høyre, og med Quick Dry på toppen.

Yves Rocher sier selv om neglelakkene:
Glødgivende neglelakk
Maksimal farge, maksimal glans
Herlig klare neglefarger med høy glans og fin glød. Et lag er nok for å få en pen, jevn finish.
Neglelakkens dekkende konsistens er behagelig og enkel å påføre. Inneholder elemiharpiks som reflekterer lyset for å gi en intensivt skimrende effekt.

Min vurdering:
Lekre farger, og jeg falt veldig for 102 Aubergine. Dette er en super farge til fargene til høstklærne, og gir en flott kontrast til naturtonene. Neglelakken dekker godt, på bildene har jeg kun lakkert ett strøk.
Noe jeg synes er ekstra positivt er den store penselen. Det gjør det mye enklere å legge jevnt, og man slipper å kladde på neglen mer enn nødvendig. Jeg la kun tre striper. Venstre, høyre og midt på. Neglelakken gir en lekker glans til neglene, og den røde neglelakken er virkelig RØD!
Jeg kan trygt anbefale disse, og vil også bruke de på kundene mine.
Les mer om neglelakkene, eller bestill selv - HER!

Yves Rocher sier selv om topplakken:
Hurtigtørkende topplakk
Tørker neglelakken på et øyeblikk
Ekspresstørking for å gi en perfekt manikyr. Endelig et profesjonelt produkt til sminkepungen din! Nå trenger du ikke lenger vente på at neglelakken skal tørke. Hell en dråpe på neglelakken uten å komme nær neglen. Neglelakken tørker i løpet av noen sekunder. Neglene blir veldig blanke.

Min vurdering:
Fantastisk! Denne er must have! Et av de bedre produktene jeg har prøvd på lenge. Kjempeenkel å påføre! På topplakken er penselen splittet, så det er lett å dryppe den ned på neglen. Den sprer seg raskt utover hele neglen, og etterlater en blank og fin overflate. Helt klart et produkt jeg kommer til å bruke på neglekundene mine!
Les mer om topplakken eller bestill selv - HER!


Christine falt pladask for den røde neglelakken, så jeg måtte pent lakkere om den ene hånden
så hun fikk rød og fin farge på begge hendene :-)
Skal du ha Rødfargen med stor R på neglene til julebordet som faktisk nærmer seg med stormskritt, så skal du prøve denne.


Produktene i innlegget er sponset

10 kommentarer:

marianne | 14. oktober 2011 kl. 09:56 sa...

Skikkelig stilig da :) Jeg likte den mørke best, heller nesten mot svart :)

{ Liv } | 15. oktober 2011 kl. 10:57 sa...

Hallo, ja de var kjempefine, og enkle å legge. Fargen på den mørke ser nesten sort ut, men med en nyanse i lilla når du rører på hendene, det gjør den jo mye mykere enn en som er helt sort, men samtidig tøff og mørk.
Og superlav pris. Du skal få prøve de neste gang jeg skal ordne neglene dine.

Gå også å se på alle de andre lekre fargene de har! :-)

Anonym | 25. oktober 2011 kl. 17:17 sa...

Jeg har relativt pene negler, men greier ikke farge på neglene, syns hendene mine blir så stygge... Har du en pen, ikke veldig framtredende farge å anbefale, fra f.eks. OPI?

{ Liv } | 25. oktober 2011 kl. 21:17 sa...

herigstad:
Nei det er ikke alle som er komfortable med mye farge på neglene, og det kommer også helt an på hvilken stil man liker ellers også :-)

Jeg har forelsket meg litt i disse lakkene som jeg var så heldig å få prøve, så i stedet for disse med masse farger har Yves Rocher også en nydelig pastellrosa som jeg tenkte at jeg skulle bestille meg, så jeg har en i en dus farge også. Den finner du her: http://www.yves-rocher.no/control/makeup/neglelakk/glodgivende-neglelakk/?cmSrc=Category?&cm_mmc=NA-_-NO-_-BL-_-09

Ellers så har jeg en favoritt fra O.P.I som heter Sweet Heart - nr. 596. Den er også helt nydelig, og jevner bare neglene med en anelse beigerosa :-)

Klem fra Liv

Anonym | 25. oktober 2011 kl. 23:21 sa...

Tusen takk for langt og godt svar!

Kjøpte OPI i sommer, og ble helt imponert over hvor lett den var å legge for en som meg..
Har fargen “Tickle my France”, liker den godt om jeg har et lag på, ellers blir den litt vel fargeløs/hudfarget. Skal kjøpe flere, og prøve meg litt på farge, for det kan jo være at jeg bare må bli vant til det!

Klem fra Hilde

{ Liv } | 26. oktober 2011 kl. 11:18 sa...

herigstad:
Jeg synes OPI har kjempegode lakker de også, for det jeg synes er viktigst er konsistensen. Er konsistensen for tykk på lakken, så blir det også vanskelig å legge, og det blir ikke pent. OPI har en super konsistens :-)

Ja, prøv deg frem med farger, det er jo så lekkert, og det kan være med på å sette en ekstra spiss på hele antrekket ditt. For ikke snakke om makeup'en. Og jeg er helt sikker på at det bare er du selv som ikke synes hendene dine er pene, så få på litt farge :-))
Et tips for å venne seg til farge på neglene, er å kjøpe sjablonger til tippene (de får du på h&m, vita osv.)Så begynner du med å bare legge farge på tippene dine, og holder resten av neglen din i naturlig farge. Avslutt med en topplakk som gjør at det holder lenger. Det er superlekkert, og så tilfører du farge uten å legge på hele neglen :-)

Ønsker deg en super dag!

Anonym | 26. oktober 2011 kl. 20:09 sa...

Hei igjen! :)

Vet du hva jeg gjorde i går kveld? Jeg bestilte fra Yves Rocher, neglelakk med en rødrosa farge, leppestift, øyenskygge og en (forhåpentligvis) god krem for en treogtredveåring! Og det er din feil..hehe :)
Tenkte jeg må begynne å jåle meg litt, så ikke Gubben blir lei av meg i stallklær.. :)

Ha en flott kveld videre!

Hilde

{ Liv } | 27. oktober 2011 kl. 12:24 sa...

Hallo Hilde,
Nei så spennende, da! Når du får produktene så er du nødt til å vise frem på bloggen din :-))

Jålerier er alltid gøy, og produktene fra Yves Rocher har jeg fått veldig godt inntrykk av, så jeg er sikker på at du blir fornøyd! Gøy!

Meeen, jeg er overbevist om at din kjære liker deg i stallklær også jeg. Stallklær er tross alt bedre enn den stygge fleecemorgenkåpen som jeg tasser rundt i på kvelden fordi jeg fryser så fælt! Så hvis han skulle klage på det, så kan du fortelle han om mitt antrekk. Min kjære er nemlig IKKE imponert over det! *hihi*

Anonym | 29. oktober 2011 kl. 00:02 sa...

Takk, Liv, men det faller ganske naturlig å velge en omplassert/husløs katt denne gangen, har blitt godt opplært av venninnen min som er oppstarter av Kattens SOS, og som sammen med flere frivillige gjør en kjempeinnsats for katter som ikke er så heldige å ha en varm seng å ligge i!

Jeg tror min kjære liker meg i stallklær, men også jeg har en morgenkåpe, en rød i velour, som jeg tror han misliker ganske sterkt! Men hey, det er snart jul, så da kan han jo kjøpe en ny til meg!
Jåleri ja, det er ikke helt meg, men det er morsomt sånn innimellom, og jeg fascineres av kvinner som er gjennomført “jålete”(med positivt fortegn), jeg føler aldri at jeg har tid til å gjøre så mye utenom ved spesielle anledninger..
Men når pakken fra Y.R. kommer, så får jeg vel vise fram på bloggen! :)

Håper du får en skikkelig flott helg!

Hilde

{ Liv } | 29. oktober 2011 kl. 16:56 sa...

Fantastisk tiltak av venninnen din kan du hilse fra meg å si! :-)

Rød velour ja, min er beige! Og den fikk jeg faktisk av min kjære til jul for et par år siden. Tror aldri jeg får morgenkåpe av han igjen for å si det sånn *hihi*

Ja, alt jåleri er gøy, så lenge det er uhøytidelig hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg er den mest uhøytidelige personen du kan møte på, og tar meg selv så lite alvorlig. Likevel lever jeg og ånder for alt som har med skjønnhet og jåleri å gjøre.
Tenk også på at siden du ikke har så mye tid i hverdagen, så blir det desto mer moro å gjøre litt ekstra utav klær, hår og makeup til spesielle anledninger. Kjedelig å se lik ut hele tiden også :-)

Gleder meg til innlegget om YR-produktene!

Ønsker deg en super helg!

Klem fra Liv:-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine