Kroppen satte en brå stopper for trening i dag...

Som overskriften sier, så har det ikke blitt noen trening på meg i dag.

På tirsdag var jeg for første gang på Body pump, (ante ikke hva det var engang, men gøy var det) og i går trente jeg rygg og triceps, + kondis ca. 40 min. Det var med gåturen dit, men alt skal jo med, og alle monner drar, er det ikke det det heter? :-)

Jeg kom hjem, blid og fornøyd, rett inn på nettet, og satte meg opp på en ny time Body pump som skulle være i dag.
Like etter kjente jeg et realt "knekk" i håndleddet. Jeg er sikker på at jeg hørte det også, et skikkelig ekkelt knekk, og dermed klarte jeg ikke å røre på høyre hånden... Så da fikk jeg ikke gjort noe mer da i går, ble bare sittende med en vond sprenging i håndleddet, og det var så vondt at jeg måtte sette på støtte som jeg sov med i natt..


Så nå er alt "gæli" føler jeg, for når jeg sto opp i dag, så var jeg så støl i beina at jeg nesten ikke klarer å gå (body pump'en), skikkelig vondt i nakken (etter vektstanga på body pump'en), vondt i armen (sikkert etter body pump'en) og ordentlig hodepine (skylder på body pump'en, like greit).

Du lurer noe alvorlig på om det ble Body pump på meg i dag tenker jeg? ;-)

Dette var dagens klaging, "i morra er det sikkert helt ålræit..."

3 kommentarer:

Anonym | 19. august 2011 kl. 14:05 sa...

Ao, du burde kanskje ta en sjekk hos legen på den håndleddet? :/ Kan fort være en skiveutgliding(om det kan kalles det.). To bein som ligger helt inntil hverandre som sklir fra hverandre.

http://annascloset.wordpress.com

{ Siv } | 19. august 2011 kl. 22:28 sa...

Uæh, hørtes ikke noe godt ut! Synes kanskje det samme som kommentaren ovenfor her, om at du bør få det sjekket hos legen :-S God bedring, spreka! ;-)

{ Liv } | 20. august 2011 kl. 19:35 sa...

AnnasC:
Ja det hadde ikke forundret meg om det kunne være noe sånt som du nevner, det er iallefall skikkelig vondt! Jeg trente igjen i dag da, og det gikk fint, selv om jeg var litt ekstra forsiktig. Jeg har bestemt meg for at jeg skal gå til en fysioterapeut eller noe sånt. Dumt å få skadene kronisk hvis man ikke må :-)

Hallo Siv :-) Ja, jeg må nok det altså, men det er jo søren ikke bare håndleddet vet du, det er skulderen og nakken også..så egentlig burde vel en eller annen bare søkt en plass til meg på et eldrehjem eller noe *hihi*
Det er derfor jeg har bestemt meg for en fysioterapitime, for nå synes jeg at jeg har vondt "overalt" :-)

God helg og stor klem til dere begge to :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine