Det var DEN Halloweenfesten...

Syk har jeg blitt..jeg som aldri er det! Jeg tror ikke at jeg overdriver om jeg sier at det er 3-4 år siden jeg var skikkelig dårlig, og selv om jeg tenker nøye etter, så kommer jeg ikke på hvordan syk jeg eventuelt var da heller.

Syk for meg, betyr at det er en dag eller to med skikkelig snørrete nese uten feber eller noe som helst. Og så går det over igjen. Det kaller jeg da virkelig ikke ordentlig syk?

Men nå..herregud..så vidt jeg har orket å dra meg i dusjen... Slept meg rundt med en lite flatterende, grå velourdress, og har syntes synd på meg selv. Hele uken har jeg gått sånn. Eller det begynte på tirsdag da. Så all trening denne uken har gått rett i vasken. Jeg fikk trent mandag og tirsdag, men det var det.

Og enda verre:
Halloweenpartyet som jeg skulle på i dag. Jeg takket ja for lenge siden, og gledet meg masse til å pynte, stæsje og kle ut! Hjelpe andre med Halloweensminken hadde jeg lovet også..Så det gjør meg ganske sur å sitte her, syk, slapp og j....g, i en rosa velourdress i dag. Siden det er lørdag mener jeg. 

Men min kjære har vært veldig snill da, og latt meg slappe av og ikke behøvd å gjøre noenting, så det har vært deilig. Og i dag skal han lage Chicken Tandoori til oss, så det blir jo litt kos alikevel :-) Og så har jeg jo all verdens tid til å oppdatere bloggen nå da, så det er jo noe :-)

Stylish! Uansett anledning! Den er virkelig rosa, den dressen min..
Jeg har prøvd å bryte alt det rosa med sokker i en diskrét grå farge..Ehem..
Og den grå fargen matcher ansiktsfargen min ganske så fint akkurat nå :-)

Jeg ønsker alle en fortreffelig fin Halloweenhelg! *snufs*

2 kommentarer:

{ Siv } | 29. oktober 2011 kl. 21:42 sa...

Uff da, så typisk :-S God bedring til deg!! :-)

{ Liv } | 30. oktober 2011 kl. 09:44 sa...

Tusen takk, Siv! :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine