Vintergarderoben- Ikke gå i shoppingfellen i år igjen!

Er du også sånn at du finner deg selv stående foran garderoben eller klesskapet hver høst og vinter, og ikke har noe å ha på deg? Enda det bugner over av klær, og det egentlig ser ut som om skapet er i ferd med å revne.
Alt er utdatert, synes vi, og passer bare for en sesong. Og så går vi ut og shopper til den store gullmedaljen, og får nok en gang en garderobe som bare passer til en sesong. For vi har jo fått med oss hva som er de store trendene som gjelder dette året. Neste år, så er de utdatert igjen. Fy fader det er mye penger vi snakker om her!


Det føles nesten som om det er en konspirasjon vet du, når designerene kommer med de nye "must have" trendene som får fjorårets garderobe til å se helt forhistorisk ut! Kjenner du deg igjen? Jeg gjør det selv jeg, så det hjelper tydeligvis ikke å jobbe med dette her. Det skjønner jeg nå, når jeg driver og rydder opp i garderoben for tiden. Vi blir alle lurt og fristet :-)

Men det jeg har skrevet før om basisgarderoben, det gjelder også så klart for vintergarderoben. Tenk basis og bygg deg opp en tidløs vintergarderobe. Det du trenger, er klassiske vinterplagg. Og har du basisen, ja så kan du begynne å tilføre trendplaggene.
Men ikke før! :-) Først må du ha klærne som aldri går av moten.


Dette er alt du trenger av basis i vintergarderoben:
En klassisk vinterjakke. Husk å spørre deg selv om du også kan bruke den til pent når du prøver den, for kan du det, har du slått to fluer i en smekk.
En kåpe.
En boble- eller dunjakke. Til utendørsaktiviteter og hverdagsstil.
Strikkegensere. Invester i tre av basisfargene. (For eksempel sort, hvit og en naturfarge)
Langermede overdeler. Gjerne noen av de med høy hals.
Kjole(r) i klassisk snitt. Kanskje en av de med lang eller 3/4 arm med tanke på årstiden.
Skjorter. Investér i tre av basisfargene her også, hvis du ikke har fra sommergarderoben.
Skjørt. Det er lurt å ha et i ull, som kan brukes til tykke strømpebukser o.l.
Varme- eller ullundertøy
Skjerf, luer, vanter. Husk basisfargene, og du kan bruke det til alle antrekkene.
Jeansen tar du med deg videre fra sommergarderoben, så har du spart de pengene.


Det viktigste er at det er klassisk snitt på klærne, og at de holdes i basisfargene. Dermed kan du tilføre innslag av det som er på mote akkurat nå, og skape nye antrekk hele tiden. Basisklærne har du i mange år fremover.

Det beste er at alle pengene du sparer på å kjøpe basisplagg, og ha en skikkelig garderobe, de kan du bruke på noen få av de aller hotteste trendene for sesongen. Bland dette sammen, og du vil se helt smashing ut.
For ikke å snakke om UP TO DATE og litt mer penger mellom hendene! :-)

2 kommentarer:

Anonym | 26. oktober 2011 kl. 21:53 sa...

Huff.. Jeg må begynne å begrense meg når det kommer til shopping. Jeg har ALT FOR MYE klær - får nesten dårlig samvittighet.


http://annascloset.wordpress.com

{ Liv } | 27. oktober 2011 kl. 12:33 sa...

Ja, sånn er det her også, selv om jeg jobber med dette her, men vi blir bare så fristet! Jeg har opprydning i garderoben min nå for tiden jeg, og kastehaugen blir bare større og større. Men da blir det også mye enklere å se hva som mangler og hva jeg skal lete etter på neste handletur :-)

Egentlig burde jeg ikke ha noen kastehaug, kanskje jeg skulle be inn til bytteparty med venninner i stedet. Da blir ikke samvittigheten så dårlig ihvertfall :-)

Ha en super dag! :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine