Spare eller spandere? Kosmetikk du bør investere i

Det er ikke bestandig like lett å skulle handle skjønnhetsprodukter på et stramt budsjett, særlig ikke hvis du elsker et av de store og dyre merkene som for eksempel Dior eller Chanel.
Men det er ikke alltid de dyreste produktene som er de beste, kvalitet finner du også selvfølgelig i rimeligere produkter. Spørsmålet er bare hva du gjør lurt i å investere i, og hva du kan spare inn på.
Svaret kan jeg forhåpentligvis hjelpe deg med her :-)


Spandere! Ansiktsserum og øyekrem
Når det gjelder huden vår, så er det lurt å investére i disse produktene. Et serum jobber dypt i huden og er mer konstentert på de aktive ingrediensene enn det selve ansiktskremen er, særlig når det kommer til anti age serum.
Øyekremen er også et produkt det lønner seg å legge litt ekstra penger i, fordi vi har den tynneste huden i øyeområdet, og det er her linjer og rynker viser seg først. Dessuten er det lurt å forebygge mørke ringer og poser med en god øyekrem.
Kjøp heller en rimeligere ansiktskrem, som er mer forbruksvare.
Spandere! Foundation
En foundation er ikke bare en krem som skal gi oss jevn hud lenger, den er nå utviklet til å være like full av nærende og reparerende ingredienser som det kremer for ansiktet er, så dette er absolutt et produkt å investére i. Dessuten så er foundationen det viktigste produktet når det kommer til en vellykket makeup. Er basen feil, blir alt feil. De litt dyrere utgavene har gjerne bedre kvalitet på pigmentene, og også flere fargenyanser å velge mellom. Det er også større utvalg om du vil ha dekkende, naturlig foundation som går på anti age osv. Når det gjelder huden vår... Ikke spar!
Spare!
Maskara, rouge, øyeskygger, eyelinere

Her er det bare å spare inn på pengene! De rimeligere merkene fungerer like godt, enkelt og greit. Hvorfor? Fordi når det kommer til disse produktene så ligger resultatet i påføringen, det er det som er viktig for et vellykket resultat. Hvis du alikevel ikke er sikker, test ut hvordan pigmenteringen er i produktene. Trenger du mer pigmentering i for eksempel rouge og øyeskygger, kan det være at de dyrere noen ganger inneholder mer av det, men til vanlig makeup, enten dag eller kveld, har vi som regel ikke behov for de helt mettede fargene. (bortsett fra skygger til smokey eyes)

Spandere! Koster og pensler!
Istedet for å bruke masse penger på rådyre produkter som de ovenfor, anbefaler jeg deg heller å legge litt ekstra penger i verktøyet. Som nevnt så ligger hele hemmeligheten i et godt resultat i påføringen, så sørg for å ha koster og pensler i super kvalitet!

 Spandere! Nattprodukter til ansiktet
En ting som kan være lurt å tenke på, er at det lønner seg å spare inn på produkter som ikke skal sitte på huden i en lang periode. Nattkrem derimot, jobber i huden under hele natten, og er gjerne tilsatt ingredienser som er ekstra nærende og reparerende. Kremen jobber også bedre på en hvilende hud, så investér litt ekstra i dette produktet.

Spare! Bodylotion
Dette er riktignok noe som også skal sitte i lengre perioder av gangen, men det er så mye annet du kan bruke for å opprette en god fuktbalanse i huden på kroppen, blant annet olivenolje på de tørreste stedene.

Spare! Neglelakk
Jeg har testet kjempedyre neglelakker som har vært dårligere enn lakkene fra h&m til 39,50, så her er det mye penger å spare. Neglelakk bytter vi også ofte, og har du egentlig brukt opp en hel neglelakkflaske noengang?  


Spare! Leppestift
Leppestiften er også et produkt som vi bytter ut ofte. Hvis du titter i vesken din så kanskje det ligger opptil flere der, det gjør det iallefall i min. Når det gjelder leppestiften finner du vel så bra produkter blant de rimeligere merkene.
Jeg anbefaler deg å bruke en base på leppene først, så sitter den lenger. Det gjelder for de dyre også. Bruk gjerne et tynt lag med foundation som base. Ved å velge en rimeligere leppestift, kan du få med lipliner også for samme prisen av en dyr leppestift.

Spandere! Parfyme
En duft er helt unik og er ulik fra person til person. Man kan vel nesten si at den definerer hvem du er, og blir en del av deg og din personlige stil. Her er det all grunn til å investére. Dessuten så er parfymene fra de store mote- og parfymehusene basert på naturlige ingredienser. Billigere parfymer er gjerne laget av syntetiske ingredienser. Dermed sitter de dyrere gjerne lenger på også.

5 kommentarer:

Anonym | 14. desember 2011 kl. 11:21 sa...

Mange gode økonomitips her :)

{ Elizabeth Michelle } | 14. desember 2011 kl. 12:39 sa...

Dette var virkelig et godt innlegg :) Kanskje du kunne laget et der du anbefaler ulike merker innen for hver kategori også? Evt billig vs dyrt? :)

Neglelakk: har vunnet en DL neglelakk som sikkert er den dyreste eg eier.. når man har over 200 neglelakker så skal det litt til å bruke dem opp ;) Eg er stor fan av H & M sine lakker! De har virkelig mange gode :)

Anonym | 14. desember 2011 kl. 20:44 sa...

Parfyme, huskremer og foundation er egentlig det eneste jeg bruker en del penger på :D

http://annascloset.wordpress.com

{ Hønemor } | 15. desember 2011 kl. 09:30 sa...

Veldig enig med alt her, bortsett fra mascara ;-) Jeg MÅ ha Diorshow no matter what! ..Kanskje fordi jeg er en kløne i å påføre, og trenger en idiotsikker en :-D

{ Liv } | 15. desember 2011 kl. 13:47 sa...

Peneperler:
Så bra du synes det var nyttig :-) Det er faktisk endel penger å spare på det hvis vi tenker på hva som er forbruksvare osv :-)

Elizabeth:
Tusen takk, så fint at du likte innlegget! :-) Og det er jo en super idé du kommer med her, kanskje jeg skulle prøve å få til et slikt innlegg? Det tror jeg jammen :-)Takk for tipset!
Oj, gratulerer så mye med premien også! Og jeg er helt enig med deg i at h&m er veldig gode, og det til latterlig lave priser. Jeg skal ikke si "høyt" her hvem neglelakk som tapte i en test som tv2 hjelper eg hadde av neglelakker for en stund siden, men det var ett av verdens aller største merkenavn, og prisforskjellen var hele 200 kr! Så billig er ofte bedre enn man tror :-)

annascloset:
Jammen da har du jo de riktige prioriteringene allerede! :-)

Hønemor:
I love Dior! Det er jo babyen min etter å ha jobbet med dem i flere år :-)
Jeg er helt enig med deg at den er super, men min desiderte favoritt fra Dior er Blackout, den er virkelig noe for seg selv! Den inneholder ekstra pigmenter så vippene blir soretere enn sortest :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine