Vintage look med farger anno 2011

Det gir en så utrolig stilig effekt når man blander flere tiår sammen. For eksempel med mitt yndlingstiår - 50-årene.
Fantastiske hårfriyrer, ultrafeminint og elegant dådyrmakeup. Sammen med sterke turkisfarger som er mer uvanlig for den stilen blir det rett og slett bare helt smashing, og garantert en makeup man får kommentarer på.

Inspirasjon:


Slik gjør du det:

1. Begynn med en god primer, gjerne Make Up Stores "Tinted Eye Primer" på øyelokket og under øyet. Huden skal være så glatt og fin som mulig, dessuten sitter makeupen mye lenger med en primer under. Den fungerer også som en concealer. Flere produkter i ett liker vi! Legg foundation etterpå, jeg anbefaler bare minerals, den matte typen. Bruk en rouge i duse toner. Unngå for mye rosatoner, det er finest om rougen heller mot jordfarger til denne looken.

2. Legg en nøytral skygge på hele lokket og opp til brynet. Den fineste er å bruke en helt matt skygge.

3. Bruk en turkis kajal som du legger tett inntil vippekanten og duser utover øyelokket. Legg den helt ut til ytterkanten av øyet. Jeg liker den som heter "Jade Way" fra Mac.

4. Legg en matchende øyeskygge oppå eyelinerstreken. Det vil gjøre fargen mer intens, dessuten sitter makeup'en lenger for lineren blir som en base for skyggen. Jeg anbefaler gjerne L'Oreal sin skygge, "Aquadisiac".

5. Hvis du ønsker deg retrolooken blandet inn med forslaget mitt over, legger du våtliner til slutt, helt inntil vippekanten. Ønsker du 50-talls retrostil, legger du våtlineren som bildet under, og ønsker du en stil som heller litt mer mot 60-tallet, legger du lineren litt tykkere, og også farge under øyet, som bildet over.

På det øverste bildet er leppene holdt i nude farge, det var mest vanlig på 60-tallet, og siden bildet under er mer inspirert av 50-tallet er det lagt knallrøde lepper der.Fotograf:  Chris Nicholls

2 kommentarer:

{ salige lavendel } | 6. desember 2011 kl. 23:51 sa...

Blir nok litt heavy for meg den øyensminken der...men Diorshow blackout mascara er min favoritt!!

{ Liv } | 8. desember 2011 kl. 00:10 sa...

Hei Salige Lavendel, tusen takk for kommentar! :-)

Nei, dette er ikke en look for alle, og jeg anbefaler ikke denne til hverdags. Det får bli på fest hvor man vet at man kan slå ut håret litt :-)
Blackoutmaskaraen er en av de aller beste, kullsorte lange tette vipper! Jeg anbefaler den til alle!

Ha en fin-fin kveld videre!
Klem fra Liv :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine