Fredag den 13 har vært lykkedag for meg!

I dag har virkelig dagen gått i ett! Fredag den 13. begynte på tradisjonelt og ulykkesmessig vis, med en gedigen forsovelse, så både min kjære og Angelica kom for sent til skole og jobb.

Jeg skulle i møte i dag, angående en spennende jobb for et nytt lokalt magasin som kommer første gang i mai. Her skal jeg ha ansvaret for alt som har med styling, mote og makeup og gjøre. Møtet ble holdt på vakre Losby Gods på Lørenskog, med buffét og dessertbord. (Var forøvrig veldig flink og holdt meg på god avstand fra dessertbordet)
Veldig hyggelig å møte menneskene som jeg skal samarbeide med, og jeg gleder meg virkelig til reportasjene jeg skal lage! 
Jeg kan ikke vente med å sette i gang. Så nå er jeg kjempefornøyd og veldig glad for at de har valgt meg!

Vakre Losby Gods hvor møtet ble holdt.

Fantastisk å sitte i slike omgivelser. Slik ser hele hotellet ut. Du føler at du er på et slott altså :-)

Nydelig, ikke sant?

Etter møtet, så besøkte jeg min kjære makeupartist skole, hvor jeg gikk i 2007. Jeg skulle kopiere ting til farge-og stilanalysene mine, for det var en del som var tomt. Og her var det jo så koselig å være som vanlig, med masse skravling, så når jeg skulle dra, så var det jo stillestående kø hjem. 
I og med at fredag den 13. plutselig var forvandlet til en lykkedag, så var jeg hjemme kl. 17.30, og rakk dermed body pump'en som startet kl.18.
At ikke alle dager kan være som denne sier nå jeg! Og attpåtil så er det helg!

Så nå er det masse spennende som skjer!


Makeup Artistskolen hvor jeg gikk i 2007.
Anbefaler deg å ta en titt hvis du vurderer slik utdannelse!

Ha en super helg alle sammen! :-)

3 kommentarer:

{ Hønemor } | 15. januar 2012 kl. 07:26 sa...

Ja, det var litt av et hotell! Høres ut som du gjør mye spennende nå for tiden :-)

{ Liv } | 15. januar 2012 kl. 13:35 sa...

Ja, dette er Lørenskogs stolthet. Gammelt og storslått. Du kommer liksom inn i en annen tidsepoke, så fort du setter bena innenfor. Jeg har vært så heldig å stylet bruder der tidligere, og jeg mistet helt pusten da jeg kom inn på brudesuiten. Herregud så nydelig, og perfekt for lykkelige brudepar :-)

Ja vet du, nå skjer det så mye spennende og store ting, så jeg håper virkelig at 2012 fortsetter sånn her utover. For da blir det bra! :-)

Ha en kjempefin søndag, Hønemor :-)

{ Liv } | 15. januar 2012 kl. 13:40 sa...

Kjære Hønemor,
det er noe galt med kommentargreiene dine, dette er andre gang jeg skulle besøke bloggen din for å poste kommentaren min hos deg, men alt låser seg når jeg trykker på kommentere. Jeg tenkte jeg skulle si i fra til deg på mail, men jeg finner ingen, så jeg håper du ser dette :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine