Småfeil som ødelegger hele antrekket!

Vi trenger vel ikke akkurat å være trendeksperter eller supermodeller for å kle oss bra og se bra ut, og i de aller fleste tilfeller handler det om å være komfortabel med seg selv, ha rene og hele klær og at vi presenterer oss selv på en bra måte.

Vi kommer langt med sunn fornuft. Da er det også lettere å
unngå de klassiske hverdagsfellene, som for eksempel:


Muffinskanten:
Pass på at plagget sitter perfekt i livet!
Til og med den aller slankeste kan ødelegge antrekket ved å bruke bukser eller skjørt som er for stramme i livet, for "muffins"kanten i livet får vi uansett om vi har mye eller lite fett, hvis plagget er for stramt. Det er heller ikke særlig komfortabelt, og man blir gående å dra i plagget fordi det siger.

"Bulk" under armen:
Dette er litt vanskelig å forklare, men hvis huden bulker seg under armen, både foran og på ryggen, og det ser ut som overflødig hud som "tyter" ut, så er nok armhullene på toppen din for små så den sitter for stramt. Det kan også være at bh'en din er i feil størrelse, og ikke passer til din bryststørrelse. Undertøy er faktisk viktigere enn du tror, med tanke klærne og hvordan de blir sittende over.

BH-stropper som henger nedenfor skuldrene:
Bh'en er for slakk eller for stor. Det gir ikke noe pent inntrykk til klærne på overkroppen heller. Det som gjerne skjer i tillegg, er at bh'en forskyver seg opp på ryggen, og gir valker på sidene. Kjempeviktig med riktig størrelse i bh, ikke minst for å slippe belastningen på skuldre og rygg.

For smale jakkeermer:
Gensere, særlig strikkede har gjerne litt volum i armene. Når vi bruker jakke utenpå så blir ofte genseren skviset sammen, og ligger i klumper under. Det er langt i fra pent! Tenk på hvilke type jakker du bruker over genserne, og pass på at den er vid nok, ellers ser det ikke pent ut.


For lange bukser:

Bukser som er så lange så de blir hengende under hælen på skoene er ikke pent. De blir dessuten spist opp i kantene og ubrukelige etter kort tid. Tenk over hva slags sko du skal bruke til, og kjøp bukser som legger seg slik at de ikke havner under skoene. Et annet alternativ er å få de sydd opp.

Deodorant- og svettemerker på klærne:
Dette er absolutt ikke bra, og selv om merkene sitter helt under armen, kan jeg love deg at det blir lagt merke til. Særlig hvis de sitter på hvite skjorter. Dette er kjempevanskelig å få av i vask, og jeg har kastet flere plagg hvor deodoranten har satt igjen gulskjoldete merker under armene. Det er rett og slett noe av det styggeste jeg ser, og da hjelper det ikke mye om resten av antrekket er stilig. Du kan eventuelt se på vaskelappen om det står noe om kloring for å se om det kan fjerne flekkene, eller bruke en jakke over. Ellers, kast det!

Utgåtte og slitte sko:
Det er vel ingenting som ødelegger et antrekk mer enn det her. Ser du at skoene trenger reperasjon, så få gjort det med en gang. Ellers så er mye gjort bare ved å holde de rene. Spesielt synes møkka ekstra godt på skinnsko.
Ikke bruk samme skopar hele tiden heller, så holder du de freshe lenger innvendig også.

Og ellers så får du gjøre som du vil, så lenge du er grei og snill! ;-)

Ha en super dag!

1 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine