Partylook: Den minimalistiske

Velger du å gå for en minimalistisk stil, vil du se alt annet enn kjedelig ut! Rette linjer og enkelt snitt uten for mye stæsj gjør at du fremstår som feminin, sikker på deg selv og det synes at du har en eksklusiv smak.

Jeg har valgt å gå for lilla igjen for denne fargen passer perfekt til jul og høytiden. Når du vil gå for en minimalistisk stil er det viktig at du ikke holder alt i samme farge. Putt inn en, max to farger i tillegg til basisfargen, som i dette tilfellet er sort. Kjole- Gant, 2200 kr, sko- Christian Louboutin, 4200 kr, clutch- Monsoon, 330 kr. Enkle sorte tights eller sorte strømpebukser er fint under en enkel kjole. Siden denne kjolen har et blankt stoff, vil det gi en stilig kontrast å velge tette og matte tights- Gina Tricot, 79 kr. Blazer- Rick Owens, 11500 kr, Belte- h&m, 49.50, stor lilla ring- Friis Company, 99 kr, stor blank halsring- h&m, 99 kr, ørepynt- Pilgrim, 179 kr, og trio øyeskygge fra Smashbox. For lilla, sotede øyne.

Hår og makeup:


Håret:
Kjør også en enkel og elegant stil på håret, så oppnår du en fin balanse gjennom hele antrekket. Det får du med hestehalen, og gjerne den som sitter lavt på hodet. To ting som er viktige for å gjøre denne frisyren mer eksklusiv: 1 - Ikke la strikken synes, bruk en liten del av håret til å surre det rundt strikken. Fest hårendene med en spenne på undersiden. 2 - Pass på at håret er skinnende glatt, og at alle småhår er lagt pent ned ved å bruke litt gelé til slutt.
Har du kortere eller helt kort hår er det fint med en glatt bob. Har du kortere hår enn en bob, bruk stylingprodukter som gir håret et "rolig" inntrykk. Bruk litt tid på å legge håret i sveis, uten at det skjer for mye på toppen. Ta det heller et skritt lenger når det gjelder makeup'en.


Makeup:
Legg fokuset på øynene, og sot med farger som går igjen i klærne. I dette tilfellet, lilla. Det gir intense og markerte øyne, men du beholder den rolige og elegante look'en hele veien igjennom da det blir mykere med en annen farge i sort. Lillafargene er spesielt lekkert hvis du har grønne eller brune øyne, men fargen passer til alle. Sotede øyne trinn for trinn finner du HER!


Andre partylook'er:

3 kommentarer:

marianne | 2. desember 2011 kl. 14:10 sa...

Hei :)
Lilla er jo kjempe lekkert, og passer jo til alle anledninger, spes julen :)Kunne fint kjøpt alt dette jeg, og spes sien jeg elsker lilla
Ha en fin helg :)

{ Hønemor } | 2. desember 2011 kl. 14:12 sa...

Jeg er veldig glad i lilla, så dette antrekket likte jeg!

Sv: HVA?? Da MÅ du smake det snart :-) Første gangen jeg spiste pinnekjøtt var det aaaltfor salt, og jeg skydde det som pesten i flere år etter det. Men nå har jeg smakt kjøtt som er godt utvannet, og det er nammenam!

{ Liv } | 3. desember 2011 kl. 14:16 sa...

Jeg også elsker lilla, og jeg liker også denne stilen veldig godt. Det er enkelt å forandre denne stilen også, hvis man vil tilføre for eksempel mer glam! Bytt ut skoene og tilbehøret, så er det et nytt antrekk :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine