Partylook: Disco Diva

Det første jeg tenker på når vi er inne på discostien her, er glitrende klær, glitrende sko, glitrende negler, ja egentlig alt glitret, unntatt den blå øyeskyggen som ble flittig brukt på 70-tallet, og som burde vært forbudt ;-)
Vi skal ikke utfolde oss mye i discostilen jeg foreslår her, men glitter og stas hører absolutt med.
Disco Diva ála 2011:

Fordi det blir mye bling-bling, så har jeg valgt å la både klær og tilbehør være i en farge. Det gir alikevel liv til antrekket fordi fargen går i ulike toner gjennom det hele. Kjolen har lange ermer, men bak har den en dyp utringning i ryggen. Og i tillegg til paljetter over det hele, blir du garantert ikke oversett på festen. Kjole- Asos, 550 kr. Sko med glitterdetalj- Asos, 350 kr. Vest fra Gina Tricot, 399 kr, skulderveske- Gina Tricot, 249 kr, stjernebrosje-  Gina Tricot, 99 kr. Discokule smykker fra Thomas Sabo- halskjede, 3200 kr, ørepynt, 800 kr. Store øreringer- h&m, 29,50. Ta igjen fargene i makeup'en! Igjen foreslår jeg vinrødt/burgunder, denne fargen er supertrendy nå. Sot øynene med Lancome's øyeskygger. Neglelakk fra Gina Tricot. Spray håret glitrete og lekkert med L'Oreals Sparkling Mist til slutt for å få skikkelig discofeeling!

Hår og makeup:


Håret:
Ved å rette håret, enten du har langt eller kort, tilfører du balanse til et antrekk hvor det skjer mye fra før. Dessuten er det enkelt å style, og du føyer til litt ekstra attitude.
Stram og høy hestehale anbefaler jeg også til denne stilen. Hestehale passer også til absolutt alle anledninger.
For å få den rette look'en, bruk rettetang på håret først, og husk å stryke alle småhår på plass med litt gelé til slutt.


Makeup:
Gå for fokus på enten øynene eller leppene, ikke begge deler.
Sot gjerne øynene i for eksempel lilla/burgundertoner og pøs på med sort eyeliner for intenst blikk. Går du for vinrøde lepper er det best å dempe øyemakeup'en. Begge deler kan skape et rotete inntrykk.


Andre partylook'er:

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine