Partylook: Den rampete

Jeg kan garantere deg ekstra oppmerksomhet hvis du kjører denne stilen på fest. Bust til håret, finn frem skinnkjolen og den rampete attituden. Du vil signalisere at du er proppfull av selvtillit, og kjører din egen stil. Men pass på at du ikke går for langt, så det i stedet ser ut som om du kommer rett ut fra 80-tallet! Balanse er nøkkelordet.

Her er det superviktig at ikke for mange elementer blandes inn, så ikke gå for alt på en gang. Hold selve antrekket i enkle linjer, for skinn gjør mye ut av seg selv. Kjole Aurilia med skinndetaljer- Marlene Birger, 5499 kr. Sko med samme skinn- og stoffdetaljer- Dna, 699kr. Clutchveske med kjettingdetaljer- Mango, 899 kr. Armbånd i skinn og kjetting- h&m, 49,50, smalt belte fra Filippa K. Hodeskallering- Friis&Company, 99 kr, hodeskalleøredobber- Cubus, 79 kr. Langt kjede i lenke og "tigertannøredobbene ved siden av- Friis&Company, 99 og 69 kr. Ring med stor rosa kule- h&m, 49,50.
Myk opp den rampete stilen ved å tilføre en knall farge som kontrast, men bare små detaljer, som for eksempel rosespenner i håret fra h&m. Smokey eyes skygge og nude leppestift og gloss, fra Bare Minerals.

Hår og makeup:


Håret:
De to fineste frisyrene til den rampete stilen, er to frisyrer som ligger milevis unna hverandre. Det er løst hår med masse volum, og så er det den stramme hestehalen. Med det løse håret tilfører du enda mer attitude og "rockebabeinntrykk", med den stramme hestehalen blir inntrykket mykere og du setter mer fokus på makeup'en også.
Går du for løst hår, så starter du med å føne håret glatt. Ingen frizz skal være igjen i håret. Du kan også bruke rettetang.
Bruk gjerne produkter som har en mattende effekt og noe som er varmebeskyttende.
Tupér godt innerst ved hodebunnen, og her må du bruke mye spray underveis. Bust til håret mens du ordner.
Spray skikkelig en ekstra gang eller to når du er ferdig, så det ikke ramler ned etter kort stund. Pass også på at du har like mye volum i bakhodet også.
Går du for hestehalen, føner du eller bruker rettetang først for å få vekk frizz, setter hestehalen der du vil ha den, og bruker gelé for å legge ned alle småhår som står ut til slutt. Spray over med hårspray.

Makeup:


Her er det smokey eyes som gjelder for å få en skikkelig gjennomført look! Husk å holde både lepper og negler i en nude farge. Det viser tydelig at hele antrekket og stylingen er noe du har tenkt nøye igjennom. Små detaljer teller mer enn du tror :-)
Smoky eyes - steg for steg finner du HER!

Andre partylooker:

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine