Partylook: Den klassiske

Usikker på hva som egentlig er din stil? Gå for klassisk!
Den lille sorte passer til nærmest alle anledninger. En klassisk stil innebærer en stilren og elegant kjole. Da har du så mye større frihet når det kommer til hår, makeup og tilbehør, og kan skape din egen vri.

Kjolen jeg har tatt utgangspunkt i er fra Ricco Vero - Fernanda Dress. Kr, 1799
Neglelakk i en av høsten og vinterens store farger, burgunder, men også en av julens farger. Clutchveske- Accessories, kr. 329. Gå for sko som skiller seg ut litt fra resten av antrekket for å pimpe opp det klassiske.
Sko med blonder fra Mango, kr.699. Øredobber- Cecilie Melli, kr.850.

Det finnes ikke noe stiligere synes jeg, enn en helt enkel og delikat kjole i sort, med knallrøde sko til. Og som vi alle vet så skal det glitre og skinne med stener og paljetter. Bling-bling med andre ord. Knallrøde pumps dekket med paljetter gjør hele antrekket. Fra Mango, kr.799. Ikke la vesken matche, slik skaper du et mer spennende og personlig antrekk. Forskjellige teksiler gir også et spennende inntrykk. Clutch fra Anya Hindmarch, kr.3600. Rød leppestift fra YSL hører med, og det er kjempelekkert med flytende eyeliner til denne stilen. Styleliner- Dior. Sminketips til lookene finner du under her :-) Ørepynt fra Dyrberg Kern.

Hår og makeup:


Håret:
En preppy look er stilig til den klassiske looken. Sett det løst opp, og la noen lokker henge igjen løst for å ramme inn ansiktet. La eventuelt håret være løst, men style det med noen Hollywoodkrøller med rettetangen. Eller halvveis opp og bort fra ansiktet, med løs lengde bak. Delikate og feminine frisyrer som alltid passer!

Makeup:
Legg for eksempel først en halvmørk, matt skygge på øyelokket og litt under øyet. Innerst i øyekroken legger du en highlight med litt skimmer for å skape bling i øynene. Påfør den sorte våtlineren fra innerst i øyekroken og langs hele vippelinjen oppe. La linjen slutte i en tynn og skarp spiss for litt ekstra attitude. Maskara til slutt, og på med den røde leppestiften.

Eksperimentér for å få frem en helt personlig look, men husk at du ikke eksperimenterer samme dag som du skal på fest! :-)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine