Partylook: Vintage med moderne vri

Vintage er trendy som aldri før, og det finnes vel ingen bedre måte å lage sin helt spesielle stil, enn å putte inn gamle elementer og blande det med antrekket? Alt er lov, og det spiller ingen rolle om du liker detaljer fra 20- eller 50-tallet. Dessuten sparer vi miljøet ved å gå på jakt etter brukte skatter. Og mange vakre ting vi kan finne, enten om man handler i en fancy vintagebutikk eller om vi finner noe på Fretex.

Her har jeg valgt en ekte vintagekjole fra 50-tallet. Personlig så er det abolutt det vakreste og mest feminine tiåret. Kjolen er safirblå, og delstensfarger som for eksempel safirblå, smaragdgrønn eller rubinrød er supertrendy til fest. Kjolen er fra PoshGirlVintage. Vi må ha noen elementer i antrekket er anno 2011, ellers kan man ende opp med å se gammeldags ut. Jeg har lagt fokus på skoene og istedet for å velge tradisjonelle pumps (som var vanlig på 50-tallet), gå for skyhøy platform! Da forandrer du også antrekket fra snill pike, til supersexy! Nude farge gir kjempestilig kontrast. Det samme med tilbehøret,bortsett fra makeup og negler, som er holdt i vinrødt for å fremheve. Sko- Carvela Skyscraper, 940 kr, Fuskepelsbolero- Biscotti, 270 kr, Clutch med vintagemønster og smykkelås. Kasjmirskjerf- Artemis Wragge, 2100 kr. Parfyme, Chanel no. 5, leppestift- Mac, Ruby Woo, neglelakk Deborah Lippman, Rubyred slippers, Flytende eyeliner- Chanel. Alle smykker og pynt til håret fant jeg på siden- glitzysecrets.com.

Hår og makeup:


Håret:
Her er det absolutt Hollywoodstilen som gjelder. Husk at når du kjører antrekk med 50-tallselementer i, så betyr det en elegant og feminin stil, selvom du kjører 2011-utgaven. Har du kort hår kan du fint kjøre en litt tøffere stil, men myke det opp med hårpynt. Hollywood hårstilen finner du ved å gå HIT! Husk å beholde litt av 2011-faktoren når du styler håret!

Makeup:

Flytende eyeliner er et must! Hold resten av øyemakeup'en diskret. Eyelineren skal være blikkfanget, og dette var også typisk 50-tallet. Legg den gjerne litt tykkere ytterst, og med en vinge som ender i en spiss.

Dyprøde lepper til fest er supertrendy, og sammen med den flytende eyelineren gpr det ikke an å få en flottere look. En av mine favoritter. I stedet for å bruke masse øyeskygge, hold det nøytralt med en lys beige skygge under lineren, og la hele inntrykket poppe med de røde leppene.

Andre partylook'er:

3 kommentarer:

{ Trine-Marie } | 1. desember 2011 kl. 18:34 sa...

Utrolig bra :)

{ Juanitas Blog } | 1. desember 2011 kl. 21:32 sa...

I like a lot :D

{ Liv } | 2. desember 2011 kl. 13:35 sa...

Tusen takk, jenter, veldig hyggelig med positive tilbakemeldinger :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine