Partylook: Gresk gudinne

Dette er en vakker stil som har noe uskyldig og mystisk over seg, men samtidig så tenker man på de greske gudinnene som historiens største fristerinner. Jeg har valgt lang kjole som eksempel fordi de andre lookene er korte, men denne kjoletypen får du også i mange korte varianter.

Her gjelder det samme som før, bildene over er bare forslag, og betyr ikke at du skal bruke alt på en gang :-) Less is more, og detaljene er viktigst. Når jeg tenker på kjoler i gudinnestil, så tenker jeg med en gang på Leila Hafzi eller Iselin Engan. Kjolene tar pusten fra deg, og det er meter på meter med flagrende stoff. Gjerne i pudderfarger, men det fungerer like godt i andre farger, eller sort. Denne kjolen har jeg lånt som et eksempel, fra Cavalli. Gå gjerne for en blanding av gull og sølv til kjolen, uansett hvilken farge kjolen har. Sko- Jimmy Choo gullsandaler, 3650 kr. Clutchveske i A4-størrelse med paljetter- Vince Camuto, 500 kr. Stort statement halskjede- French Connection, 275 kr. Store ringer med greskinspirert mønster og perler- Hodson, Øredobber i sølv- og gullenker- Friis Company, 80 kr. J'Adore parfyme- Dior, Øyeskyggepalett fra YSL, med natur-og gulltoner, leppestift i nudetone- YSL.

Hår og makeup:


Håret:
Uansett om du har det løst eller oppsatt, så forsøk å holde det så naturlig som mulig. Til denne stilen så passer det ikke med for høytidelig og stivt hår. Benytt deg av flette- og tvinneteknikker, og fest håret løst opp med spenner eller klyper. Du kan også gjerne vippe litt på håret som henger løst rundt ansiktet, eller om du vil ha alt ned. Her har du muligheten til å få din helt personlige stil. Spray over lett til slutt for ekstra hold.

Makeup:


Gå for gull og skimmer! Jo varmere du er i huden, desto mer gult gull kan du bruke. Er du kald i huden er det fint om gullet har mye sølvskimmer i seg. Bruk gjerne en kremskygge, da får du tettet helt med gullfargen. YSL's palett har også alt du trenger til gullooken. Legg først en kajalstrek langs vipperoten på øyelokket, helt ut til ytterkanten.  Legg gullskyggen på hele øyelokket, over kajalstreken også, og opp til globalen, og en tynn strek under de nedre vippene. Bruk dusekosten din eller en Q-tips til å duse eventuelle kanter. Sørg for at kajalen synes som en myk strek igjennom gullet. Hvis du vil ha en dusere look, så dropper du kajalen, det blir like pent, men mindre intenst.
Legg maskara på de øvre vippene. Ved å kun legge her, åpnes blikket kjempefint. Det har også en foryngende effekt for de som er ute etter det :-) Bruk en nude leppestift, og legg en gloss med gull- eller sølvskimmer over.

Andre partylooker:


3 kommentarer:

{ Ingunn Nathalie } | 29. november 2011 kl. 01:40 sa...

Elsker stilen! :)

ANGELICA | 1. desember 2011 kl. 21:43 sa...

hei mamma du er best til og lage sånne greier nyderlig

{ Liv } | 2. desember 2011 kl. 13:34 sa...

Agelica:
Å så koselig at du skriver det da jenta mi! Du er verdens søteste, og så blir jeg veldig glad!

Glad i deg!

Klem fra mammaen din! :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine