Ut i flom... med mine stygge kule gummistøvler

En flott begynnelse på uken syns jeg.. Angelica skulle til tannlegen i dag, så da var det bare å baske seg vei gjennom slaps og søle. Herregud for et vær vi har her hos oss nå... Etter all den snøen som kom, er jo alt på vei bort igjen nå som det snudde om til varmegrader. Er det noe som får meg i dårlig humør, så er det sånt drittvær, særlig nå som det snart er jul, og nå som vi bare har en bil. Og bilen var ikke hjemme hos meg i dag for å si det sånn..

Da er det ikke annet å gjøre da, enn å tre på seg verdens kuleste gummistøvler, og tråkke i vei. Eller, det er vel bare jeg som synes de er kule, jeg tror alle andre synes de er superstygge. Men det gjør de bare enda kulere i mine øyne :-) De er så stygge at de blir kule, går det vel an å si, og sånne ting liker jeg. Og du kan style de utifra mange flere antrekk enn jeg hadde trodd.
Veldig fornøyd er jeg med disse. Kjøpte dem på New Yorker i Tyskland i høst, og betalte 130 kroner for dem.

Etter tannlegen så skulle vi gå på senteret, handle litt, og kjøpe gummistøvler til Angelica også, men der hadde jo strømmen gått, så det var ikke mulig å handle noen steder for ingen kasser virket. Så flott! Akkurat slik flaksen vår pleier å være...

Vi tok en runde i mørket for å se om strømmen kom tilbake, men det gjorde den jo ikke. Så da var det bare å gå hjem igjen uten noe som helst.

Men vi fant en hel pepperkakeby da, for senteret holder konkurranse om hvem som har det fineste pepperkakehuset. Pepperkakehus er ikke lenger bare pepperkakehus ihvertfall, her er to av bidragene:

Jeg elsker jo sko, så denne likte jeg!

Snakk om å være kreativ, da. Pepperkakepc, faktisk.
Og den har ledning av lakris og musen er en lussekatte. Ganske så stilig! :-)


Ha en super uke! Uten for mye slaps og regn.. *sukk*


7 kommentarer:

{ Mira } | 12. desember 2011 kl. 14:01 sa...

Stilige støvler :)

{ Elizabeth Michelle } | 12. desember 2011 kl. 15:11 sa...

Hahah, eg liker også slike styggkule ting :D

{ tinemarie } | 12. desember 2011 kl. 18:45 sa...

Utrolig kule pepperkakehus da!:) Så oppfinnsomt! Skal ikke være lett når drittværet kommer nei. Synes det kan holde seg på -1 grad og snø frem til jul jeg nå!:) Synes støvlene dine var tøffe jeg!

{ Hønemor } | 12. desember 2011 kl. 19:15 sa...

Du får ta deg en god innendørs treningsøkt, så kanskje humøret stiger litt ;-) Her titta faktisk sola fram i 10 minutter idag! :-D

Anonym | 12. desember 2011 kl. 19:29 sa...

Stilige støvler! :)
Og alternative pepperkakehus, så kult! :)

Var faktisk i byen og traska i dag, jeg også, sammen med mamma, som kjøpte nye sko til meg (julegave), og dro meg med på alle mulige butikker som jeg aldri er innom av meg selv. Koselig var det jo, for jeg har verdens beste og snilleste mamma! :)

Kos deg med slapseføret, er ikke farlig når man har skotøyet i orden!

Klem

{ Liv } | 12. desember 2011 kl. 23:56 sa...

Mira:
Tusen takk, ja jeg synes de er kjempekule jeg altså :-)

Elizabeth:
Ja, jeg elsker gjerne det andre rister litt på hodet av. Kanskje fordi jeg da kan ha det litt for meg selv? *hihi*

tinemarie:
Helt enig med deg, -1 hadde vært perfekt nå til jul, med snø som ligger. Og så kunne det egentlig bare forsvunnet igjen 1. januar :-)

Hønemor:
Ja, vet du, det har jeg gjort i dag, og jeg er så stolt av meg selv at jeg måtte skrive et innlegg om det! Jeg har ikke trent på lenge vet du, så nå er jeg glad :-))

Herigstad:
Tusen takk, ja de er kule, er de ikke? :-)
Høres ut som du har hatt en skikkelig koselig dag i dag, og heldige deg som har fått nye sko. Og så koselig å gjøre sånn med moren sin. Blir litt misunnelig når jeg hører sånt, for min mor bor såpass langt unna at det gjør vi aldri. Heldig er du! :-)

Stor klem til alle sammen! :-)

{ Vikingen } | 11. april 2012 kl. 12:07 sa...

Lekre støvler.... bortimot sexy vil jeg si!
Bruk dem ofte, de passer bedre i byen enn i skapet!!!

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine