Ok, dette blir flaut, men jeg gjør det alikevel..før-og etter bilder av meg..

Jeg vet ikke om noen engang har merket at jeg ikke har lagt ut vektresultatene mine på tre uker jeg, men det har jeg altså ikke. Jeg som skrev så ivrig om treningen min, hva jeg trente, treningstips, kosthold og oppskrifter. Det har ikke akkurat florert av det de siste tre ukene.

Istedet har jeg holdt meg hjemme fra trening. På disse tre ukene har jeg ikke trent en eneste gang. Og som jeg har kost meg! Med kaker, gatekjøkkenmat, godis, Ben & Jerry, kaker, gatekjøkkenmat, godis, Ben & Jerry, kaker...ja du skjønner tegninga? Plutselig sa det bare stopp, og der satt jeg. Hva skjer egentlig inne i hodet og kroppen? Man er så godt i gang, og så plutselig...stopp! Hvis noen vet, så er jeg takknemlig for forklaring på det :-)

Nå vet jeg hva selve årsaken til at jeg i første omgang ble demotivert, da, og det var at jeg mistet absolutt all musikk som jeg hadde på telefonen min når jeg skulle oppdatere til ios5, eller hva søren den oppdateringen til iPhonen heter. Fy fader så sint jeg var. Jeg er fullstendig avhengig av treningsmusikken min, og dermed mistet jeg all lyst til å både sykle og gå, og også etterhvert å gå på treninga.

Det som har skjedd er at jeg har følt meg som et kadaver den siste tiden. For med søplemat og mye sukker så følger det energiløshet, nedstemthet og null motivasjon til å løfte rumpa fra sofaen. Dette har jeg gjort før, så jeg kjente igjen alle tegnene på at jeg var på feil vei. Igjen!

Så i dag våknet jeg fra sukker- og fettdvalen. Og jeg har vært på trening igjen. Og det er så utrolig deilig! Fikk opp humør og energi med en gang! Alle på treninga lurte på hvor jeg hadde vært, og at jeg hadde vært savnet. Snakk om motivering, da :-) Jeg var bare nødt til å komme i gang før jeg la på meg alle kiloene igjen, som jeg har jobbet så hardt for å få av meg.

Så her legger jeg herved ut et førbilde og et par etterbilder. Selv om jeg har noen kilo igjen. Dette er for å vise meg selv at jeg har all grunn til å være stolt, selv om jeg har kost meg i disse tre ukene. Det er ganske motiverende i seg selv å se på bildene, og jeg har faktisk gått ned 11 kilo!

Det er vel ikke så vanskelig å se at bildet til venstre er før-bildet..
Bildet i midten er fra 25. august og bildet til høyre er fra 26. september.
Og nå er vi i desember, så jeg er jo langt forbi høyrebildet også, men jeg har ingen flere bilder, da jeg mistet de sammen med den forrige pc'en min som kræsjet. Men jeg skal begynne å ta bilder igjen nå, så det blir spennende. Den største forandringen har jo skjedd de par siste månedene, på grunn av mer definerte muskler :-) Ja, minus de siste tre ukene da selvfølgelig, for jeg er helt sikker på at jeg har addet endel gram der. Men jeg kommer ikke til å veie meg på noen uker. Da er jeg redd jeg mister motet igjen.

Men det gidder jeg ikke tenke på, jeg tenker fremover nå, og bare fortsetter. Og så får jeg laste ned ny musikk litt etter litt :-)


6 kommentarer:

{ Maria } | 13. desember 2011 kl. 05:18 sa...

for en forbedring! Flinke deg :)

{ Hønemor } | 13. desember 2011 kl. 06:31 sa...

Vi er mennesker, derfor kan det bli sånn av og til! Man må bare passe på å plukke seg selv opp etterpå ;-)

Du ser virkelig flott ut nå!! :-)

Anonym | 13. desember 2011 kl. 09:36 sa...

Så flink du har vært :) Kjempestor forandring :)

{ Liv } | 13. desember 2011 kl. 11:01 sa...

Hei Maria, tusen takk for en superkoselig kommentar! :-) Litt flaut å legge ut før-bildet, men det hjelper å se på det på dager jeg ikke har motivasjon :-)

Hønemor:
Tusen takk! :-) Ja, det er så sant det du skriver. Får man en knekk, så er det viktig å komme seg på bena igjen, uansett hva det gjelder :-)

Peneperler:
Tusen takk, ja nå ser jeg stor forskjell selv, og jeg kan ihvertfall fortelle at klærne mine sitter mye finere. Masse klær måtte jeg jo kassere også, for jeg druknet i dem. Spesielt over rumpa, men ehem, det er vel ikke så vanskelig å se på før-bildet *hihi*

Ha en kjempefin dag, jenter!
Klem :-)

Anonym | 13. desember 2011 kl. 21:47 sa...

Du ser flott ut! :)

http://annascloset.wordpress.com

{ Liv } | 15. desember 2011 kl. 14:16 sa...

Tusen takk, annascloset! :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine