Strømpefest!

Når det gjelder å finne de riktige strømpene til festkjolen, er det nesten som å lete etter prikken over i'en. Og det er ikke noe problem med det store utvalget. Strømper kan gjerne være den siste lille prikken over i'en for at antrekket skal være perfekt, så det er bare å leke seg med alt fra romantiske blonder, dramatiske detaljer og mønster. Det kommer helt an på hvilken stil du har. Her får du litt inspirasjon til å sette sammen og kombinere:

Til julebord og andre festligheter
Strømper og knestrømper med sømmer, mønster og pynt var borte en stund, men kom raskt tilbake. Det er en ting som er annerledes, og det er de hudfargede strømpene. De er ut. Bruk de sorte. Det spiller ingen rolle om antrekket er lyst eller mørkt. Hudfarget er vi ferdige med!
I allefall om du vil følge trendene, men det er jo smak og behag, også.

Det finnes strømper i alle variasjoner. Både vanlige strømper og stay-ups får du med strass og glitter, og i ulike farger. Blonder og diamantmønster er vel vanligst til fest, men også de med for eksempel barokk- og dyremønster. Her tilfører du ekstra glamour til antrekket, og det er spesielt stilig sammen med den lille sorte.
Pass på å finne strømper som glir fint sammen med antrekket ditt. Det er ikke fint hvis det blir for mye av det gode.

Det samme gjelder for større mønster. Det er veldig synlig, og antrekket i seg selv bør være mer dempet hvis du velger å gå for disse. Du kan faktisk lage deg et helt nytt antrekk ved å bruke feststrømper. Ingen vil legge merke til at du har samme kjolen som i fjor.


Feminin!
Her er det bare å leke seg med alle de ulike stilene, helt til du finner en som passer til deg og din stil. Å tilføre spesielle farger og mønstre på strømpene gjør at du kan bruke samme antrekk på mange forskjellige måter. Få frem kontrastene i antrekket ved å for eksempel bruke litt grove strømper sammen med silke og sateng og omvendt.
Tips: Prikker og striper i siden på strømpene har en forlengende effekt på kroppen, og passer kjempefint sammen med korte kjoler.

Dyreprint
I år igjen er det supertrendy med dyreprint, spesielt slangeprint. Vi blir aldri lei av dyremønsteret her i Norge virker det som.
Strømper med dyreprint har spesielt fin effekt hvis du bruker dem sammen med for eksempel cityshorts og dressjakke, og til litt kortere skinnbukser tilfører du skikkelig attitude med dyreprint. Skinn og dyreprint er aldri feil så lenge vi ikke tar helt av:-)

Fra venstre: Trasparenze, Wolford, Trasparenze
Festtips:
* Vask strømper og undertøy i vaskepose så har du det pent lenger
* Lek deg med glitter og diamanter på strømpene! Særlig til jul og nyttår!
* Søm bak på strømpene og loddrette striper virker forlengende og slankende.
* Bruk blonder hvis du skal ha på deg et litt maskulint antrekk, for eksempel dress. Det vil myke opp hele antrekket.
* Er du ute etter eleganse skal du tilføre skinndetaljer samen med enkle kjoler og rene linjer.
* Knestrømper til festkjolen er også en stilig trend. Bruk de til skjørt og kjoler med kort lengde.


Strømper fra Wolford

Hvis du vil se mer, besøk

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine