Makeuptips for blondiner!


Makeuptips:

Er man blond er kontrasten mellom hud og hår mindre. De glir oftere i hverandre. Derfor er sukkertøy- og pastellfarger helt nydelig til blondiner. For eksempel fersken og aprikos på lepper og i kinn. Disse fargene kan brukes sammen med alle andre makeupfarger.

Setter du på deg et par falske vipper og legger en knallrød leppestift til fest, har du to av tingene på deg som regnes som de mest sexy en blondine kan bruke. Ikke ta denne looken for langt. Mitt tips er å bruke punktvipper, som ser mer naturlig ut. En rød gloss på leppene gir en mer gjennomsiktig rødfarge, men ekstra inntrykk av at leppene er fyldigere.

For blondiner er alle bruntoner, gråtoner og farger i lilla kjempefint hvis du skal ha litt ekstra farge rundt øynene.
Disse fargene er kjempefine å sotede øynene med. Det blir intenst, men på en mer trendy og myk måte enn den sorte.


Hvis du er ekstra lys både i håret og i huden, skal du være forsiktig med de aller mørkeste fargene. Husk kontrastene.
Mørke farger på de som er lysest kan skape et hardt og strengt uttrykk. Det er mye lettere å legge farger som ikke gir så store kontraster i ansiktet, for da vil ikke feil synes så godt heller.

Er huden din av det aller lyseste slaget og du ønsker mer glød, bruk gjerne solpudder, men gå for den lyseste varianten. Skiller synes ekstra godt når huden er lys, og du vil ikke ha den brune kanten nede ved kjevebenet!

Hvis du er en ekte blondine er det mest sannsynlig at både vipper og øyebryn er lyse på deg. Det kan være vanskeligere å treffe riktig på fargen når de er lyse, så gå til en profesjonell hvis du vil farge, det sparer deg for tid foran speilet.

Når du sminker bryn så unngå for all del å gjøre de sorte! Gå heller for mellombrune eller litt mørkere brune fargenyanser. Husk at jo mørkere farge, desto større kontrast - og desto mer perfekte må brynene være for at det ikke alle feilene skal synes.

Se også:


4 kommentarer:

{ salige lavendel } | 5. februar 2012 kl. 12:21 sa...

Dette var gode tips for oss blondiner! Bruker mye bruntoner og lillatoner selv og har akkurat kjøpt meg den nye røde leppestiften fra Maybelline =) Så jeg følger visst noen av rådene dine. Slepper heldigvis å farge vipper og bryn siden jeg har ganske mørke vipper og bryn fra naturens side selvom jeg er naturlig blond. Men punktvipper kan være litt fint synes jeg, kanskje jeg skal prøve det neste gang jeg skal festpyntes?? Ha en finfin søndag søte du og takk for at du sa ifra om blondineinnlegget ditt. Gøy å følge med her hos deg =)

{ tinemarie } | 5. februar 2012 kl. 23:30 sa...

Masse gode tips til oss blondiner:) I like!:) Nå må jeg bare begynne å bli flinkere med å faktisk gjøre noe litt annet enn det vanlige med sminken:) hehe

{ Marlene } | 6. februar 2012 kl. 17:31 sa...

kjempefine tips! :-D

{ Liv } | 8. februar 2012 kl. 09:15 sa...

saligelavendel:
Du er jo helt inn i hva som er finest til blondiner du :-)) Jeg er også naturlig blond, men håret har blitt mørkere med årene, så nå lysner jeg det. Så jeg kan vel ikke kalle naturlig lenger av den grunn :-) Men jeg slipper også å farge vipper og bryn, og det er mye jobb spart :-)
Punktvipper er nydelig, for det ser så naturlig og fint ut, dessuten er det veldig lett å få til selv, så det må du prøve!
Veldig hyggelig å følge din vakre blogg også! :-))

tinemarie: Så fint at du likte tipsene! Jaa, og når du prøver ut noe nytt, så må du blogge om det, så kommer jeg og titter med en gang! :-)

Tusen takk Marlene, jeg håper at du kan bruke noen av tipsene :-)

Ha en super dag, jenter!

Stor klem!

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine