Makeuptips for brunetter!


Makeuptips:

De fleste med brunt hår er kjempefine i sterkere farger, men dette kommer selvfølgelig an på hvor stor kontrast det er på hud i forhold til hår. Jo mørkere hår og lysere hud, jo sterkere farger er du fin i. Hvis det er mindre kontrast mellom hår og hud er du finest i dusere farger. Men det har jo også så klart noe med hva du selv føler deg finest i.

Er du brunette med mørk hud, gå for highlightere i gylne toner, for hvitt kan bli for hardt, da ser det påmalt ut.

Brunetter med gyllen undertone i huden gjør lurt i å holde seg unna foundation med rosa toner. Det gir gjerne en grålig tone i huden. Gå for gule undertoner, eller sjekk blodårene dine. Grønnlige blodårer peker mot varm hudtone, (gule undertoner) og blålige blodårer peker mot kald hudtone (rosa undertoner).

Øyeprodukter som brunt, lilla og grønt er superfine farger til brunetter. Tenk over hvilken kontrast du har i forhold til sterke eller duse farger.

Brunetter med brune øyne kan bruke nesten hva som helst av farger på øyemakeup'en.
Grønnøyde brunetter bør gå for lilla, da dette er en av "flørtefargene" for grønnøyde. Bruk også gjerne eyelineren i samme farge.
Blåøyde brunetter er lekre med bronsetoner og gull rundt øynene. Alle oransje og gul/gulltoner er også "flørtefargene" til blåøyde. Dette gjelder også farger på beige- og naturskalaen.

Les mer om makeup til din øyefarge her!

På kinnene er det fint i mellomtoner av både varme rosatoner, bruntoner med rosa skimmer, eller solpudder. Husk å se hva du kler best av varmt og kaldt.

Knallrøde eller fucksiafargede lepper er ekstra fint til brunetter. Rett og slett alle knallfarger på leppene er fint!
Liker du ikke knallfarger er brunetter ekstra fine med bronsefarger eller dusere bærfarger. Gå for gloss hvis du vil ha farger, men synes det blir for mye med leppestift.

Har du lys hud men mørke bryn, synes det ekstra godt hvis det er lenge siden du har nappet.

Se også:
Makeuptips for blondinerBildene er googlet

3 kommentarer:

{ salige lavendel } | 4. februar 2012 kl. 15:54 sa...

Har visst vært litt problemer med å få lagt igjen kommentarer på blogger en stund, bra det er i orden igjen for det er jo så koselig å få hilsener =) Jeg er blondine så jeg hopper glatt over brunettetipsene dine i dag, hihi.

{ Liv } | 5. februar 2012 kl. 12:00 sa...

Jeg kunne jo ikke utelate hverken blondiner eller rødtopper! :-) Så blondinetips er ute nå, og så får rødtoppene vente til i morgen *hihi*

Ha en super søndag!

Anonym | 5. februar 2012 kl. 17:48 sa...

Hei!
Jeg er for tiden brunette med et snev av rødt, så jeg får lese litt både her og på rødtopper! :)Jeg har forresten blå blodårer, noe som er litt rart, siden blodet mitt er rødt.. :)

Jeg har forresten gitt deg en blogg award:
http://herigstad.wordpress.com/2012/02/05/liebster-blog-award/
Håper du tar i mot prisen, for du har den ærlig fortjent, siden du er en blogger jeg setter pris på! :)
Klem

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine