Synder i skjønnhetsverdenen: Overplukking av øyebryn

Hvem har vel ikke hatt øyebrynskrise, en eller annen gang? Man begynner å nappe vekk noen overflødige og irriterende hår, og så bare noen få til. Og enda noen til. Plutselig har vi nappet så mye at vi bare har noen fjoner eller tynne streker igjen over øynene. Kanskje mangler det hår også her og der, og brynene ser flekkete ut. Så prøver vi å rette opp med en brynsblyant, men da ender vi opp med harde og skarpe bryn som gir oss et hysterisk ansiktsuttrykk. Ikke bra...

Slike bryn vil vi ha!

Øyebrynene rammer inn hele ansiktet vårt, og utgjør forskjellen på et hardt eller et mykt inntrykk. Og vi vil vel alle ha det siste. Derfor er brynene en av de viktigste tingene for et vellykket resultat når man skal sminke seg også, for de balanserer rett og slett ut trekkene dine. Napper du feil kan du faktisk gå rundt å se ut som du er skremt, overrasket eller rett og slett slem.

Slike bryn vil vi holde oss langt unna. Det er lett å se at dette er bryn som ikke passer til noen.
(Bildene er lånt fra blahbethany.com)

Hvis du har vært så uheldig å nappe feil eller for mye, er den eneste løsningen å la de vokse ut igjen. Det er ikke lett, men ikke fall for fristelsen ved å rette enda mer på dem. Det tar ca en måned før de har vokst ut igjen. Prøv heller å holde de så normale du kan ved å bruke en brynsskygge. Skygge gir et mye mykere inntrykk enn en øyebrynspenn.

Når brynene har vokst ut igjen og du skal begynne å nappe på nytt, så er det viktig å være forsiktig, så det samme ikke skjer igjen.
Jeg anbefaler absolutt å investere i pene bryn. Få de nappet av en proff! Jeg betaler 150 kr selv, og synes det absolutt er verdt det! Og jeg napper brynene til andre! :-) Da får jeg de nappet med tråd, noe som blir absolutt finest synes jeg. 
Skal du nappe selv kan det være lurt å tegne opp ønsket fasong med en øyebrynsblyant først, og så napper du rundt etterpå.

2 kommentarer:

{ SuperRosa } | 2. februar 2012 kl. 14:58 sa...

Huff, dette med bryn syntes jeg er vanskelig. Er forsåvidt fornøyd med mine, men kunne kanskje hatt litt tykkere og at de møtes mer på midten enn nå. Men jeg de vokser ikke slik som de skal, og da må det nappes!! :p

{ Liv } | 3. februar 2012 kl. 08:48 sa...

Ja, bryn er en utfordring det, for det synes så godt hvis man har nappet feil eller for mye. Og så vokser de heller ikke likt på begge sider, og da må man jo nappe litt mer her og der. Hvis du synes det er vanskelig å gjøre det selv, så anbefaler jeg absolutt å få gjort det hos en proff. Iallefall en gang. For da er det bare å nappe vekk hårene rundt, for da har du jo fått den riktige fasongen til deg :-)

Ha en kjempefin dag! :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine