Få perfekt fasong på øyebrynet

Få perfekt fasong på øyebrynet


Bruk en øyebrynspenn til å tegne opp fasongen du vil ha. Ved å tegne opp først, kan du hele tiden justere helt til det blir en fin bue som passer til ditt ansikt.Når du er fornøyd med fasongen du har tegnet opp, napp bort alle hår som faller utenfor markeringslinjen.Når du er ferdig med nappingen, børster du hårene rett opp med en gammel tannbørste.
Istedet for å nappe lange hår, klipper du de bort med en liten saks. Hvis du napper bort de lange hårene istedet for å klippe de, vil du ofte få bare flekker, og det vil se sammenlappet ut.Unngå de vanligste tabbene:


Ikke napp for mye, og ikke napp på oversiden, kun på undersiden. Å nappe på oversiden kan ødelegge den naturlige fasongen på brynet.

Ikke overdriv fasongen for mye. Minimal forandring er det beste, det ser mest naturlig ut.

Napp ikke brynene supertynne i den tro at øynene dine vil se større ut. Det vil bare se fremmed ut til ditt ansikt, og du kan tilogmed ende opp med å se skummel eller sint ut.

Ikke bruk farge til å tegne opp eller dekke over bare flekker med mindre du er superflink til å få det til å se naturlig ut!
 
Ikke bruk farger som er i andre toner enn fargen på øyebrynet ditt. Det vil bare se påmalt ut, og du vil få et sint, hardt uttrykk.
 
Skal du legge farge, husk alltid på at linjene aldri skal være harde, det skal alltid se mykt og naturlig ut.
 
Vær forsiktig med å bruke farger det er rødtoner i. Det kan få brynet til å se uekte ut, og kan også få huden til å virke "irritert". Hvis du er usikker på fargevalg, så velg alltid den fargen som er mest diskrè og naturlig til din farge.

Mal for øyebryn:

A: Legg en blyant eller en tynn pensel loddrett inntil nesen, og napp vekk det som ligger nedenfor den striplete linjen.

B: Ha penselen fortsatt liggende inntil nesen, men vri den så skaftet blir liggende på midten av øyet. Der den striplete linjen ligger over brynet, der skal det høyeste punktet på brynet være.

C: Penselen holdes fortsatt inntil nesen, men vris til ytterkanten på brynet. Da vil skaftet bli liggende helt i ytterkanten på øyet, og det er her brynet skal slutte.
Hår som ligger nedenfor nappes bort.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine