Tid for kuldekrem!


I dag var det -19 når jeg sto opp. Det er kaldt! Og kaldere skal det bli hørte jeg, opptil -25 i helgen! Og jeg sier det igjen...Jeg hater kulde og vinter!

Invester i en god kuldekrem! Eller klimakrem som noen også kaller det.Særlig hvis du har tørr og sensitiv hud. Og ikke bare til deg, men barna også. De er aller viktigst!

Kulden kan på samme måte som med vind og sol, gi oss utvidede blodkar i huden. Skal du være lenge ut i det kalde været er det god investering med en krem som er laget for  å forebygge akkurat det.

Kuldekrem er mer nærende enn vanlige kremer, og beskytter huden godt i løpet av dagen. Husk at kremen må få trekke helt inn i huden før du går ut i det kalde været. Bruk gjerne kuldekrem fra -5 og kaldere.

Noen kuldekremer inneholder ekstra mye fett og mineraler som legger seg på overflaten av huden. Smør inn kremen en halvtimes tid før du skal ut. For at det ikke skal bli for mye fett til huden, kan du gjerne vaske den av igjen når du kommer inn igjen. Da kan du i stedet smøre deg med din vanlige dagkrem.

Om vinteren er det spesielt kinn, hake og området rundt munnen som trenger ekstra beskyttelse. I disse områdene kan huden se tørr, flassete og rødflammete ut. Dette gjelder spesielt for barna, og særlig de aller minste.

Hvis du har ekstra tørr og sensitiv hud hele året, kan du bruke kuldekremen litt lenger inn i våren, og du kan også begynne med den litt før vinteren setter inn for fullt.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine