Tynt eller fint hår? Frisyrer som får håret til å se tykkere ut!

Tynt hår kan være en litt større utfordring å style, og man vil gjerne at klippen eller frisyren skal gi inntrykk av at håret er tykkere enn det det egentlig er.
Dessuten er det forskjell på tynt og fint hår, derfor er det ikke alltid at man vet hva man har.

Fint hår er en hårtype med mindre omkrets pr. hårstrå. Det er fullt mulig å ha masse hår med fin hårtype.

Med tynt hår har man rett og slett færre hårstrå, gjerne på spesielle områder av hodet. Det er også fullt mulig at hvert enkelt hårstrå er av en grovere og videre type, noe som gjør at man går bort i fra at man har tynt hår.

Syns du at håret ser tynnere ut på enkelte områder av hodet, så finnes det frisyrer som passer bedre for dette enn andre frisyrer kanskje gjør.


Det er en god idé å klippe håret i flere lag og gre det i sideskill, hvis håret er tynnere på toppen.
En sideskill som går fra nesten midten til ytterst ved øyekanten er inmari fint, og det er lett å legge håret slik at toppen som er litt tynnere, skjules. Bare pass på at du ikke legger skillen så mye til siden at det ser ut som en hentesveis :-) Du finner fort ut hva som kler deg best.

Leter du etter frisyrer for hår som er tynnere på siden, kan det være lurt å velge en frisyre som er litt kortere rundt ansiktet. For å få håret til å se lenger ut går det an å gre det bakover, bruke spenner å sette det opp i fronten for eksempel. Børster du det fremover, rammer du inn ansiktet kjempefint. Det er jo en smaksak hva man synes er finest, men det er flere måter å variere på.


Har du tynt hår, kan det være en løsning å spare til en bobfrisyre med hele lengder. Illusjonen om tykkere hår blir sterkere om du lar ikke lar håret være lenger enn til kjevepartiet. Blir det for langt blir det også tyngre, og kan fremheve de tynne partiene ved å trekke håret ned. Og det vil vi jo ikke!
Hvis mesteparten av håret som er blitt tynnere er på toppen av hodet, kan det være lurt å klippe håret i en kortere frisyre med flere lag.


5 kommentarer:

{ kartiksharmakanth } | 3. juni 2017 kl. 09:55 sa...Skjul udvækst

http://www.viviere.dk/

Please Click Above website here & Get information about Skjul udvækst.

{ kartiksharmakanth } | 3. juni 2017 kl. 10:44 sa...


Tynt hår

http://www.viviere.no/hartap/
Please Click Above website here & Get information about Tynt hår

{ insafali737 } | 23. november 2017 kl. 06:24 sa...

Viviere er et ledende europeisk merke, med flotte produkter for tykkere hår til rimelige priser. Du kan få tykkere hår på mindre enn ett minutt. Håravfall, Ettervekst - Viviere.no

Tykkere hår

{ kartiksharmakanth } | 20. mars 2018 kl. 07:04 sa...

Tykkere hår


Please Click Above Link here & Get information about E-cigarette at vape street.

http://www.viviere.dk/

{ insafali737 } | 17. mai 2018 kl. 06:44 sa...

Tykkere hår -Med Vivieres vegetabilske bomuldsfibre kan du helt enkelt få tykkere hår eller skjul din udvækst på ingen tid. 

Skjul udvækst

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MakeMeUp BLOG Follow MakeMeUp BLOG
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine