Liv anbefaler: Aussie hårprodukter

For en god stund siden, så fikk jeg en spennende pakke levert på døren til meg.
Den var fullstappet med produkter som jeg var så heldig å skulle få prøve ut. Og er det noe jeg virkelig trenger, så er det gode hårprodukter.
Jeg har som tidligere nevnt veldig langt hår. Mange spør om jeg har løshår, men det har jeg ikke :-) Jeg har også bølger da for guds skyld, og ikke over det hele, noe som hadde vært fint. Jeg har de sånn halvveis på midten bak... Og det er ikke noe fint, særlig med skikkelig frizz i tillegg hvis jeg ikke gidder å føne og rette. Så jeg ender stort sett opp med hestehale av et eller annet slag.
Jeg var veldig spent på produktene fra Aussie, og ville gjerne teste de ut skikkelig, over en periode.

Aussie sier:
Hemmeligheten er at hver flaske er fylt til randen av urgamle mysterier og visdom. Mysterier og visdom som vil gjøre underverker for krusete, flatt, slapt og slitt hår. Hår børstet i hjel eller bare helt ute av kontroll. Tester vi har gjennomført viser at avokadoolje – for å nevne en ingrediens – kan roe ned håret ditt. Vi vet også at Australsk Kangaroo Paw Flower bidrar til et glansfullt hår. Andre vidunderlige ingredienser er Australsk Wild Peach og Balm Mint.

Produktene jeg fikk prøve er fra Limited Edition kolleksjonen:

Miracle Moist shampoo
Miracle Moist Conditioner
Take The Heat Shampoo
3 Minute Miracle Deep Treatment (Take The Heat)
Take The Heat Leave-in Spray
Luscious Long Shampoo

Glade farger og lett å se hvilke produkter som hører sammen.

Min vurdering:

Fantastiske produkter, som jeg har en sterk følelse av at jeg raskt vil bli avhengig av! Jeg er kjempefornøyd med alle sammen, og skulle jeg peke ut de største favorittene til mitt hår, så tror jeg det må bli Miracle Moist.

Miracle Moist gjorde kjempestor forskjell på håret mitt. Jeg er avhengig av produkter som gjør håret lett og luftig, og ikke gjør håret mitt frizzete og tørt. Håret blir ofte trått og flokete av enkelte produkter, og det blir nesten umulig å gre det ut etterpå. Men av miracle moist ble altså håret mitt kjempeglatt og fint, og jeg kunne gre rett igjennom det når håret fortsatt var vått. Og det er ikke hverdagskost for meg, nei.

Venstre bilde: Ser jo at jeg ikke har gredd håret helt fint baki her, men poenget med
bildet er at jeg vanligvis bare kunne ha glemt å gre håret på denne måten når det er vått.
Høyre bilde: Slett og fin hestehale. Det vanlige er en bustete, frizzy sak. Veldig fornøyd er jeg :-)

Det jeg vil trekke frem:

Duften på produktene:

Helt nydelig! Det lukter friskt og rent av alle sammen, og duften satt igjen i håret mitt hele dagen! Veldig behagelig!

Konsistens:
Lett og deilig kremkonsistens på både sjampo og balsam. Produktene var også veldig drøye. I forhold til det jeg er vant til med tanke på det lange håret mitt, så tok jeg altfor mye! Jeg merket at produktene gjorde hendene mine myke også, på grunn av god fuktighet!

Design:
Spennende, jeg ville iallefall ha sett to ganger på flaskene når de står i hyllene! Freshe farger, og lette å se hvem som hører sammen. Jeg elsker "slagordene" på flaskene (a bit unhappy/for hair long enough to swish)

Pris:
Mye for pengene i og med at flaskene kommer i 250 og 300 ml, og i tillegg er superdrøye. Positivt er det også at spesialprodukter som Deep treatment og leave in spray og krem ikke koster så mye mer, og at man dermed kan unne seg et spesialprodukt i tillegg til de daglige hårproduktene.

Det eneste minuset jeg har å komme med, er at på noen av flaskene er skriften på baksiden veldig liten. Men jeg vet også at på grunn av lover og regler er det påbudt med blant annet innhold, og også flerspråklig. Og for å få med alt, så må det bli sånn. Så dermed blir det vel egentlig ikke noe minus.

Jeg er solgt, og kjempeglad for at jeg fikk muligheten til å prøve produktene! Så solgt er jeg, at jeg har bestemt meg for at du også skal få prøve, jeg har to produkter i en av seriene som jeg kommer til å lodde ut.

I mellomtiden så kan du jo ta deg en tur til Aussie's Webside

Så følg med!

5 kommentarer:

{ Unknown } | 3. oktober 2011 kl. 11:29 sa...

Det er gode produkter, men synes bare at det er så synd at dem tester på dyr :/

ANGELICA | 3. oktober 2011 kl. 21:53 sa...

OJJ FIN BLOGG. jeg er fullstendig enig med deg de aussie produktene er kjempe gode og takket være deg så har jeg fått prøve dem sammen med deg. jeg er heldig som har deg som mamma i værtfall siden du er make up artist. Men tror du at du har lyst til og sminke og ordne meg til hallowen ? men det viktikste er at de produktene er best
er super glad i deg

HADE
HADE !!!!!!!!!!!!

{ Liv } | 5. oktober 2011 kl. 08:44 sa...

Hei Elizabeth, GJETT hvem som glemte å sende mail om dyretesting, da? Men nå er den sendt, kjekt å få et "offisielt" svar fra de, for det er nok mange som lurer på det samme :-)

Angelica:
Men jenta mi, så koselig kommentar du har lagt igjen til mammaen din da! :-)
Ja, jeg har veldig lyst til å sminke og ordne deg til Halloween, du ble jo så fin i fjor, så da får vi finne på noe gøy i år også!

Superglad i deg også :-)

HADET HADET!! hihi

{ Unknown } | 5. oktober 2011 kl. 11:07 sa...

Flott :)

Anonym | 9. oktober 2011 kl. 13:52 sa...

ELsker Aussie! Vi selger det på vita der jeg jobber, og jeg ble hekta med en gang.

http://annascloset.wordpress.com

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MakeMeUp BLOG Follow MakeMeUp BLOG
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine