Nude shoes - Must Haves til garderoben!

Er det en ting som er must have til garderoben din, så er det nude sko. De er kommet for å bli, og finnes i absolutt alle slags utforminger og stiler. Fra høy stilett til lave ballerinaer. Det kommer helt an på din egen stil og hva garderoben din består av fra før, men de går sammen med alt, samtidig som du piffer opp hele antrekket på en spennende måte.


Å være en ekte fashionista betyr ikke at man alltid må ha de siste og dyreste trendene i skapet, men å klare og få mest mulig ut av garderoben sin. Har du et par sko i nude farge i skapet vil det være enda enklere å forandre et antrekk fra hverdag til fest, og å mikse inn forskjellig tilbehør av det du allerede har fra før.

Du kan enkelt style skoene sammen med dressbukser, jeans, skjørt eller kjoler. De er også supre til å balansere antrekk i sterke farger eller tilføre litt glam til basisplaggene, spesielt om skoene har en blank overflate. De er også like fine til pasteller som til knallfarger. For ikke å snakke om klær i mørke farger eller med mye mønster.Skoene er for hvem som helst - når som helst - hvor som helst!

Det finnes utallige nude sko. I alle nyanser og stiler. Høye og lave. Enkle og stilrene eller med spennende detaljer. Legg også merke til at du også får ulik nude tone på skoene. Både varme og kalde utgaver finnes. Fra nesten en helt blek beigetone, til mørk karamellfarge. Skoene går til alle typer anledninger. Fra hverdagsantrekket til mer formelle hendelser, som for eksempel hvis du skal være gjest i bryllup.

Enkelt å style

Den fineste stilen får du hvis det er enkelt å style ting sammen, og nude er det nye sorte vil jeg si. Bruk skoene sammen med jeans og en hvit skjorte for et mer dagligdags antrekk, eller bruk et par nude stiletter sammen med den "lille sorte" for et sexy helhetsinntrykk. Når vi har dårlig tid, så er det en stor fordel å ha noe vi vet fungerer uten at det tar all verdens tid.Elegant og linjeformet

Skoene tilfører det lille ekstra. Bruker du for eksempel et par nudes med høy hæl til antrekket, er det en super måte å forlenge beina på. Da får du de også til å se slankere ut hvis det er det du er ute etter. Hvis du i tillegg benytter deg av denne illusjonen sammen med en kjole for å vise frem beina, gjør du maks ut av effekten!

Rett og slett SEXY!

Skoene i nude toner har vært i motebildet en god stund nå, og er absolutt kommet for å bli. Jeg har inntrykk av at de bare blir mer og mer populære. Derfor regner vi de også som et klassisk tilbehør i tillegg til at de går sammen med alt vi har i garderoben. Jeg tror at en av grunnene kan være at mange av skoene som har litt hæl, er supersexy uten å være for fremtredende, og sko i denne typen kan aldri bli tacky. De holder på elegansen uansett. Og hvem vil vel ikke føle seg elegant og sexy på samme tid?
Vi trenger absolutt mer av det, og derfor er disse skoene helt perfekte! :-) 


3 kommentarer:

{ tinemarie } | 8. mars 2012 kl. 23:16 sa...

Helt enig! I sommer fant jeg de perfekte i London! Har dessverre bare fått brukt de en gang, og tror muligens jeg ødela sålen på den ene (nyttårsafften og regn:() men håper på at skomaker fikser de da de var rundt 2000 kr:P Men elsker de, det gjør jeg!:)

{ Liv } | 9. mars 2012 kl. 17:22 sa...

Å nei, så kjedelig! Håper du kan få fikset de hos en skomaker, da. Typisk også, siden du er så fornøyd med de. Jeg krysser fingrene for at du får fikset de iallefall :-)

Ha en super helg!

Klem :-)

{ Silje } | 11. mars 2012 kl. 20:50 sa...

Helt enig! Jeg kjøpte meg et par nude-pumps fra Asos i februar, og kan ikke vente til været og temperaturen tilater meg å bruke dem! :) De går til alt jeg har i skapet, og gjør underverker for korte bein.

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MakeMeUp BLOG Follow MakeMeUp BLOG
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine