5 ting som frisøren ikke forteller deg!

Når vi er hos frisøren, og vi ser hvordan håret vårt blir forandret fra frizzete og flisete tupper til en skinnende manke, ja da har vi en tendens til å høre på frisøren i alt han/hun sier. Vi kan jo ikke takke nei til noe denne guruen forteller oss, som har reddet oss fra verdens undergang! Meg selv inkludert! :-)
Men.. hva er det de ikke forteller oss?

1. De dyreste produktene er ikke alltid de beste
Mange av de dyrere merkene har de samme ingrediensene som de rimelige alternativene som du finner i butikken. I enkelte tilfeller kommer de rimeligste best ut i test. Så kjøp ikke alltid det dyreste og tro at det er best for håret.

2. Du trenger ikke stripe håret hver gang du er hos frisøren
Hvis du hver gang du farger håret, også legger i striper, er sjansen for overlapping og metting ganske så stor. Farg istedet kun etterveksten når det er på tide med ny farging. Da gir du håret en sårt tiltrengt pause, samtidig som du sparer penger og holder håret fresht i fargen.

3. Du trenger ikke fuktighetsbehandling ved hvert frisørbesøk 
Fuktighetsbehandlinger er absolutt ikke dumt, spesielt hvis håret er tørt og overbehandlet. Men hyppige ekstrabehandlinger hver gang du er hos frisøren, øker prisen voldsomt. Det er vel ikke uten grunn vi skvetter til litt hver gang vi kommer i kassen og hører prisen. Si heller at du vil kjøpe med deg et fuktighetsprodukt fra samme serie du bruker i sjampo.
Legg også merke til om du merker særlig forskjell på den i forhold til kuren du vanligvis tar under frisørbesøket.

4. Håret vokser ikke raskere selv om det stusses hver gang
Men sannheten er at håret ikke ser så fresh ut hvis du ikke stusser det med jevne mellomrom. 
Fortell at du vil at håret skal vokse litt lenger. Da vil frisøren garantert bare gå over litt for å holde det sunt og fint, samtidig som hun holder på lengden. Dette er det sjelden de tar noe for.

5. Håret trenger ikke sjamponering hver dag, spesielt ikke hvis det har krøller eller bølger
Den daglige sjamponeringen trengs stort sett bare hvis håret er veldig fint og tynt. Hår med krøller eller bølger er gjerne litt tørrere. Prøv å få inn en vane annen hver dag i stedet.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine