Enkle grep for vellykket hårstyling

Enkelte dager er bare alt feil med håret.
De dagene hvor det slår seg ordentlig vrangt, står du mye sterkere hvis du har noen gode produkter og redskaper.

Pass på at du alltid har minst to stylingprodukter for hånden.
For eksempel ett som kan tilsettes i fuktig hår, og ett som du bruker ved den siste stylingen og som får håret til å holde seg fint gjennom dagen.
Da er du langt på vei.

Krølltang og rettetang er til god hjelp for de som har litt lengde på håret. Ha også en god børste, grovtannet kam og en vanlig kam tilgjengelig.

Lær deg også noen enkle stylinger som du kan eksprimentere med.
Ulike oppsett og andre enkle grep, som for eksempel å tupere håret.

Fletting av håret kan være et godt alternativ for dem med langt eller halvlangt hår. En klassisk hestehale kler de fleste, og passer inn i alle sammenhenger, enten du skal pynte deg eller style håret i hverdagen.

For deg med kort hår kan det være stilig å bare rufse til håret, eller gre det bakover med en stylingkrem. Det viktigste er at du kan et par stylingtriks som du lager raskt, og som du føler deg vel med.


Noen småtips:

Nyvasket og glatt hår kan være vanskelig å style, særlig oppsatser og frisyrer som krever hold.

Bruk en teksturspray eller skum i vått hår før du føner det. Da får håret mer hold og det blir lettere å jobbe med.Det er viktig å bruke en varmebeskyttende spray hvis du bruker krølltang eller rettetang, eller annet varmeverktøy.

Hvis du ønsker deg fletter kan løshår være et alternativ. Kjøp gjerne løshåret med en liten fargeforskjell fra din egen farge for å skape stripeeffekt. Det gir gjerne mer spill i håret
.
Ta vare på håret ditt! Det er viktig å bruke sjampo og balsam som er tilpasset akkurat ditt hår. Spør en frisør hva som er best for deg. Selv om produktene er dyrere, er de også mye drøyere i bruk, så disse har du mye lenger.


Hvis du har tørt hår anbefaler jeg deg å prøve en fuktighetsgivende kur. Bruker du dette en gang i uken under en periode vil du gi håret en god oppfriskning. Dette vil også gjøre håret lettere å style.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine