Vera Wang brudekjoler høst 2012. En mørkere side

Når man drømmer om kjolen på den store dagen, så tenker man vel først og fremst på den uskyldshvite. Lyse nyanser blir automatisk sett på som romantisk, og så har det selvfølgelig noe med tradisjoner å gjøre.

Men hva med å gå litt utenfor boksen? Flere og flere velger å gjøre nettopp det på den store dagen, for å gjøre akkurat sitt bryllup unikt.
Vera Wang er en av de aller største brudekjoledesignere synes jeg, ja som ordinær designer også, men brudekjolene hennes er helt fantastiske.
Siden man er vant til å se kreasjonene hennes i tradisjonelle farger, overrasker hun veldig med kolleksjonen for høsten 2012. Her foreslår hun nemlig å kaste ut de lyse og vante fargene, og i stedet gå for gnistrende sort og blekkfargede kjoler. Ved å mikse inn gråtoner og masse stoff som silke, blir det hele elegant og høytidelig.
Personlig synes jeg kjolene i disse fargene ble liggende på couturenivå, og velger du en slik stil, har du også temaet for bryllupet klart. Nemlig High Fashion!

Hva synes du? Kunne du ha giftet deg i noe annet enn hvit kjole?

Venstre kjole: Favoritt

Kjolen i midten: Favoritt

Høyre kjole: Favoritt

3 kommentarer:

{ Siv } | 28. oktober 2011 kl. 12:32 sa...

Jeg kunne godt tenke meg å gifte meg i noe annet enn hvitt ja. Men ikke svart..Det blir litt for dystert for meg. Vi skal uansett ikke gifte oss i kirken, men det blir nok noe lyst, kanskje med lyserosa i.

Sv: Vet du hva..jeg ser jo nå på h&m sine sider at det faktisk er 17.november kolleksjonen legges for salg. Klokka 10.00 :-D

Anonym | 29. oktober 2011 kl. 18:52 sa...

Syns de er kule, men selv vil jeg nok holde meg til det lyse - offwhite eller helt hvitt - på min bryluppsdag.

http://annascloset.wordpress.com

{ Liv } | 30. oktober 2011 kl. 10:29 sa...

Hvis man skulle velge å gå såpass mye utenfor det tradisjonelle, så må man også følge den tråden gjennom hele bryllupet mener nå jeg. For eksempel, så måtte også brudgommen hatt utradisjonelt antrekk. Jeg heller vel mest til det tradisjonelle og lyse jeg også, men lekkert og spennende med andre farger er det så absolutt :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine