Legg grunnlaget for fyldige øyevipper!

Gjør du noen små forberedelser før du legger maskara, kan du få flørteblikket du alltid har drømt om!

Primer:
En primer legger seg utenpå vippene som en film og gjør det lettere å legge maskara. Dessuten holder det med å legge ett lag maskara for å få mer fyldighet.
Tips: Ønsker du enda tykkere vipper kan du børste transparent pudder over vippene før du legger maskaraen. Bruk for eksempel en øyeskyggekost for påføring, og børst lett over vippene.

Pleie til vippene:
Bruk en primer som inneholder vitaminer og andre pleiende ingredienser. Da behandler du vippene, og legger grunnlaget for maskaraen i ett. Dette er spesielt viktig hvis du pleier å bruke vippetang eller permanent farging. Pleier du riktig unngår du også at vippene blir tørre og skjøre og i verste fall brekker.

Fukt:
Har du ikke primer kan du prøve å fukte vippene med litt vann før du legger maskara. Fukt fingertuppene og stryk over vippene slik at de blir glatte og fuktige. Dette gjør også at det er lettere å krølle dem med vippetang.
OBS! Husk å la vippene tørke før du legger maskara, ellers vil fargen begynne å renne.

Vippetang:
Bruk en vippetang for å få fin bue på vippene. dette er veldig effektivt for deg med rette vipper. Du får også mer lys på øynene, noe som forsterker øyefargen.
Vippetang med gummi i buen gjør at vippene får en naturlig og flott fasong.
Tips: Vippene krøller seg lettere hvis tangen er varm. Hvis du ikke har en vippetang som kan varmes, kan du holde tangen din under rennende varmt vann først. Tørk den med et håndkle og sjekk at den ikke er for varm før du bruker den. Krøllen vil også holde lenger når vippetangen er varm.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011-2012 MakeMeUp BLOG All Rights Reserved

blogger web statistics

Design by Dzignine